7. kolo
27.08.2010 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - Sigma Olomouc 1:1

Na hlavní šlágr 7. kola fanoušci příliš dlouho čekat nemuseli. Dočkali se jej už v páteční předehrávce. Ta přinesla bitvu pražské Slavie a Sigmy Olomouc. Diváci, kteří do Edenu zamířili, určitě litovat nemuseli, viděli totiž vcelku zajímavou podívanou, která přinesla remízu 1:1.

První skutečná gólová šance přišla zhruba po čtvrt hodině hry. Na svědomí jí měla Slavia. Dembelého střelu dokázal gólman Blaha vyrazit, k míči se dostal ještě Kisel, jenže následný pokus mu příliš nevyšel. Mladý malijský záložník ve službách domácího celku málem udeřil také ve 26. minutě. Jeho střela po rohovém kopu Jaroslava Černého ale v síti neskončila, jelikož opět zasáhnul olomoucký Blaha.

Zanedlouho měl dobrou příležitost taktéž Milan Černý, ovšem ani on nebyl úspěšný. Rána mu nesedla ideálně a míč poslal vedle tyčky. V 38. minutě Slavia málem inkasovala. Vepřekův centr totiž podběhl Jaakkola a před nabíhajícím Petrem naštěstí pro domácí odvrátil včas obránce Čelůstka. Těsně před přestávkou mohli sešívaní opět udeřit. Po chybě Blahy sice pálili hned několikrát na bránu, avšak obrana hostů všechny jejich střelecké pokusy odvrátila.

Po změně stran zahrozila poměrně brzy opět Slavia. Z dálky napřáhnul Karol Kisel a jeho nečekaný pokus letěl jen těsně okolo pravé tyčky. O poznání více štěstí měl v 57. minutě zkušený Jaroslav Černý. Ten také neváhal vystřelit z velké vzdálenosti, jeho střela však skončila v síti. Olomoučtí pochopitelně toužili co nejrychleji vyrovnat a nebezpečně vypadala především střela Vepřeka z přímého kopu. Krajní obránce však postrádal přesnost.

Sigma se ale nevzdávala a i v následujících minutách hrozila. Gólem zaváněla například situace ze 75. minuty. Po Vepřekově centru ovšem došlo ke špatné komunikaci mezi Hubníkem a Petrem, a tak ani jeden z nich zakončit nedokázal. O čtyři minuty to už ale Olomouci vyšlo. Ragued podcenil situaci, prohrál souboj s Hubníkem, který následně přehodil Jaakkolu a vyrovnal na konečných 1:1, čímž ještě více prohloubil krizi Pražanů.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Olomouci se daří, uhrají minimálně bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak znám ty naše zápasy na Slavii, tak se nám zas nebude dařit a Slávka nás bude přehrávat. Ať se nám daří jakkoliv, na Slavii to v poslední době nejde, loni hrozná haluz a předtím 2x 3:0. Pokud ale budeme hrát jak doteď, tak věřím ve stejný výsledek jako loni, tedy 2:1 pro nás, góly Šultes a Melinho z penalty. A optimisticky budu doufat, že se nás aspoň kolem stovky v sektoru sejde.

Reagovat
Losinho

0:5 a KJ ven !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Sigma v popředí není nadarmo, opět se to potvrdí...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 pro Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

V duelech se Slávií se Sigmě moc nedaří.Navíc Olomouc přišla v minulém kole o Kučeru,který bude vzadu citelně chybět a navíc venku se Sigmě moc nedaří. Tip 10 (1,3) a obě mužstva dají gol (1,73)

Reagovat
smazaný uživatel

Sigmě se sice velmi daří,ale nic netrvá věčně-tipuji 1.

Reagovat
smazaný uživatel

V době konání zápasu má dle předpovědi v Praze pršet,takže i vzhledem k viróze v olomoucké kabině tipuji -2.5 gólu (Fortuna 1.86)

Reagovat
smazaný uživatel

Na dvojku je krásnej kurs, snad dneska Sigma vyhraje a dostane se opět na první flek

Reagovat
tomassson

slavka bohužel olomouc porazí,olomouc dosud nemněla žádneho většího soupeře, jasná 1

Reagovat
vanGomm

Taky bych to viděl na výhru Slavie,ale jen o gól Hx (3,80).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele