16. kolo
12.11.2010 18:15 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - Baník Ostrava 1:1

Do druhé poloviny ligové sezóny vstoupila obě letošní zklamání remízou. Slavia díky převaze v první půli vedla, ale v poslední vteřině zápasu neubránila Hušbauera, který vystřelil trenéru Markovi první bod na lavičce Baníku.

Pražané od prvních minut drtivě vedli v držení balónu, jenže se nedokázali vypořádat s tvrdou obranou soupeře a za úvodních devatenáct minut tak hrozili pouze z dálky. Nejprve Jaroslav Černý pálil z úctyhodné vzdálenosti po přímém kopu metr nad břevno. Stejný hráč za pár minut už mířil více k zemi a Daněk jedovatou standardku vyrazil pouze ke Kiselovi, který však hlavičkoval z malého vápna příliš vysoko.

Konečně i ze hry se k pokusu zpoza vápna dostal Milan Černý, mířil vedle vzdálenější tyče. Slávisté tak nebyli daleko, aby po pětadvaceti minutách hry prohrávali. Fantiš se bez problému dostal u vápna k balónu, který našel uličku pro přihrávku do šestnáctky na nabíhajícího Šenkeříka, ten sice překonal Zlámala, nicméně trefil pouze jeho pravou tyč.

Po půlhodině hry se už skóre měnilo. Fantiš odvrátil centr z levé strany pouze před pokutové území ke Kiselovi, který pohotovou ránou rozezvučel tyč, od které se míč odrazil k naprosto volnému Koubskému. Ten proti ležícímu Daňkovi mnoho práce neměl a střelou z první mířící k opačné straně, než se pokoušel Kisel, poslal domácí do vedení.
br> Sedm minut před odchodem do šaten mohli Pražané zvýšit po akci Černých. Milan poslal do vápna Jaroslava, který křižnou ranou minul o metr. V poslední minutě se pak ke střele z devatenácti metrů odhodlal sám Milan Černý a jeho lehce tečovaný pokus skončil jen decimetry vedle levé tyče.

Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější a pozorné obrany obou mužstev svá nepatrná zaváhání dokázala rychle napravit. Přestože tak byli mírně aktivnější hosté, Zlámal se do kontaktu s balónem dostal pouze při bezproblémových centrech.

Diváci čekali na první zajímavou střelu až do 68. minuty, to pálil do horní poloviny branky z dálky Milan Černý a Daněk musel s vypjetím všech sil vytěsnit vedle vzdálenější tyče. Stejný hráč pokoušel své štěstí za další čtyři minuty znovu z větší jak dvacetimetrové vzdálenosti, tentokrát přízemním pokusem minul.

Rozhodnout mohl osm minut před koncem řádné hrací doby Kisel, který po rychlém kombinačním přechodu do útoku střílel tváří v tvář brankáři z hranice vápna. Podél jeho těla poslal balón k tyči, kam dobíhal Neves a svůj tým od druhého inkasovaného gólu zachránil.

A tak přišel konec jediné nastavované minuty, Zeher z pravé strany chtěl přihrávat do vápna a Hubáček ke své smůle srazil míč před vápno k Hušbauerovi, který dokonalou ranou k levé tyči nedal Zlámalovi žádnou šanci.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kdo by to byl řek záchranářskí match

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip. 1-2 góly (16min. K.Kisel, 22min. A.Varadi, 64min. R. Zeher)

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Slávka bude konečně bodovat, tip 1

Reagovat
smazaný uživatel

smejte se jenze v ostrave verni fanousci a neeeeeeej na svete GKS a FCB

Reagovat
smazaný uživatel

Sešivaní vyhrajou 2:1, doufam že uz se konečně vzpamatují!!!

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
Tomtaf

6:2

Reagovat
smazaný uživatel

31:28

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 hned v prvnim polocase

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

x nebo 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele