24. kolo
17.04.2011 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Teplice 3:0

Po řadě nepřesvědčivých výkonů potřebovala dnes Sigma za každou cenu vyhrát. Svůj cíl nakonec dokázala splnit bez větších potíží. Teplice přehrála 3:0 a vrátila se na čtvrté místo tabulky.

V posledních zápasech se Olomoučtí nemohli střelecky prosadit, tentokrát však na gól příliš dlouho čekat nemuseli. Do střeleckých statistik se totiž zapsali už v 8. minutě. Dlouhého centru Janotky na zadní tyč využil útočník Ordoš, který se dostal k hlavičce a z ostrého úhlu přesně zakončil.

Teplice se po inkasované brance nemohly dostat do žádných pořádných gólových šancí, a proto to vyzkoušel Kalivoda alespoň z dálky. Jeho střela sice nepříjemně zaplavala, gólman Drobisz jí ale dokázal lapit.

Až ve 22. minutě se hosté ocitli nesmírně blízko gólu. Rohový kop Hanáci sice bez větších potíží odvrátili, k centru se ale poté dostal Admir Ljevakovič a v pokutovém území výborně našel hlavu Matuly. Ten však recept na Drobisze nenašel.

Brzy po změně stran mohla Sigma své vedení navýšit. Ve vápně si zpracoval míč Tomáš Hořava a následně se snažil gólmana Grigara obhodit, jenže jeho zakončení scházela přesnost. Teplice se do nějakých zajímavých šancí nemohly dostat a nakonec na to také doplatily.

V 68. minutě totiž Olomouc přidala druhý zásah a udělal zásadní krok ke konečnému vítězství. Hořava rozehrál rychle standardní situaci, za obranu si zaběhl Jan Navrátil a následně si vychutnal také bezmocného Tomáše Grigara.

Teplice se již na žádný velký odpor nezmohly. Nejvážněji vypadala rána Láchy, kterou Drobisz s jistotou vyrazil. V samotném závěru se mezi střelce zapsal ještě Tomáš Přikryl a svým gólem pečetil na konečných 3:0 pro Olomouc.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 1Ordos,Petr,Petr,Mahmutovic

Reagovat
smazaný uživatel

1 2

Reagovat
Tomtaf

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
BARBAROSSA

2:0 Šultés, Doležal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele