17. kolo
21.11.2010 15:00 CET
3 : 1
(3:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 3:1

Sigma zvedla boleslavskou hozenou rukavici a přes několik spálených šancí zopakovala loňské vítězství nad Příbramí v poměru 3:1. Ta přitom jela na Andrův stadion se sérii čtyř zápasů bez prohry, ve kterých inkasovala pouze dvakrát.

První zajímavé momenty přišly v druhé desetiminutovce. Nejprve zpoza vápna minul Ordoš, na druhé straně v dobré pozici uvnitř šestnáctky netrefil Štochl. V 17. minutě tak otevřeli skóre domácí, když po ose Drobisz - Šultes - Hubník doplachtil míč až na hlavu Petra, který z pár kroků snadno usměrnil mezi tři tyče.

Fanoušci se snad ještě stále radovali z úvodní trefy a po příhře Petra a dobrých očí Ordoše vstřelil druhý gól do protipohybu Hrušky Hubník. Příbram odpověděla krátce po půlhodině hry. Pilík, který měl ještě v hlavě situaci, kdy z malého vápna překopl branku, poslal výborný pas do vápna, kde si míč zpracoval Huňa a po dopadu ho z malého vápna poslal kolem Drobisze do sítě. Kalas se dožadoval ofsajdu marně.

Sigma se probrala a během dalších pěti minut měla hned třikrát blízko k opětovnému náskoku o dva zásahy. Hořavův pokus z dvaceti metrů brankář vyrazil na roh, po němž hlavičkoval Rossi a opět ztroskotal na výborném zákroku Hrušky. Ten s velkou dávkou štěstí vychytal i Ordoše, který si naběhl na centr a zcela sám poslal míč přímo do nohou bezbranného brankáře.

Nakonec se ale snaživí domácí dočkali díky mladíčkům. Kalas centroval od levé lajny na Murina, který poslal hlavičku přesně ke vzdálenější tyči. Těsně před poločasem mohl skvělý závěr domácích podtrhnout Hubník. Ten se dostal do vápna přes trojici obránců, ale zblízka a z úhlu nedokázal brankáře prostřelit.

Po změně stran to byl znovu Ordoš, který po přihrávce Hubníka pálil z penalty pouze do připraveného Hrušky. Druhý poločas byl dle očekávanější o poznání chudší na gólové příležitosti. Sigma bez větších problémů bránila a sama se za čtvrtou trefou vůbec nehnala.

Až deset minut před koncem se dostal ve vápně do přímého souboje s brankářem Hubník, který ale míč do sítě neprocedil. Zápas tak klidně mohl skončit už po prvním poločase.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vepřek out, Dreksa out, Škerle out, tj 3 ze 4 obránců v háji. Ještě že máme zrovna Starku, ten se za půlku nedostane. Zkusím trochu odvážnější tip, ale nebudu se divit, když mi vyjde:

Sigma - Příbram 6:0, góly 2x Hubník, Šultes, Petr, Janotka, Kalas; 4333 diváků, poprvé bohužel letos pod 5 tisíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Kalas out, takže měním střelce 6. branky na Murina.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si byl na stadione tak si videl ze tvymu tipu moc nechybelo jen promenovat sance a mohlo to tak klidne dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že jsem byl, jako vždy. Mohlo to tak skončit, ale buďme rádi za 3 body, jak vždycky říká Hubňa. A návštěva nakonec mile překvapila a po dlouhé době máme půlku sezony, kdy jsme doma nešli pod 5 000.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 (góly Hubník, Petr, Hořava)

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas out nebyl :) no ale s tím Murínem,Hubníkem a Petrem by ti to vyšlo :) diváků 5000 a něco málo takže celkem solidní průměr...poslední kolo si nikdo nechtěl nechat ujít si myslím i když Příbram no

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele