22. kolo
03.04.2011 17:00 CET
0 : 5
(0:3)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - Viktoria Plzeň 0:5

Plzeň neponechala nic náhodě a dokonale využila zaváhání Sparty. Západočeši porazili poslední Ústí jednoznačně 5:0 a už mají před Spartou osmibodový náskok.

Ústí nedokázalo vedoucímu mužstvu Gambrinus ligy vzdorovat ani tři minuty a po rohovém kopu inkasovalo z hlavičky Marka Bakoše - 1:0 pro Plzeň. Domácí mohli vzápětí odpovědět, Krbeček ale trefil pouze brankáře a nebezpečí dorážky zažehnali sami obránci Plzně. Ve 12. minutě se musel činit Vorel proti Rezkovi a uspěl. Tentýž brankář zmařil i šanci Koláře a tlak Plzně neustával. Kvůli nedorozumění Koláře s Bakošem přišel prvně jmenovaný o jasnou gólovku.

Pět minut před koncem prvního poločasu předvedl obrovskou hrubku brankář Vorel, jenž místo rozehrávky namazal Bakošovi, ten Vorla oběhl a do prázdné branky zakončil - 2:0 pro Plzeň. Ústí si přálo konec poločasu, ale ten ještě nepřišel, místo toho orazítkoval tyč Bystroň a na 3:0 zvýšil v nastaveném čase Milan Petržela. Reprezentační záložník si zpracoval míč, udělal kličku a neomylně zakončil - 3:0 pro Plzeň.

Plzeň nepolevila ani ve druhém poločase, Rajtoral pálil z dobré pozice, ale trefil jen clonícího Poláka. Mezi 62. a 66. minutou měli hosté obrovské šance na vstřelení další branky, jenže ani jeden z hráčů míč do sítě nedopravil. Osmělilo se i Ústí, hlavičkující Dreksa trefil pouze Pavlíka. Plzeň ale v zápase dominovala a Ústí jen stěží stíhalo nájezdy hostujících forvardů. Čtvrtou branku se podařilo vstřelit osm minut před koncem zápasu, Kolář připravil čistou branku pro Davida Bystroň, který před prázdnou brankou nepohrdl - 4:0 pro Plzeň. Tím utrpení Ústí neskončilo, v závěrečných minutách prostřelil ústeckého brankáře Michal Ďuriš a zkompletoval pověstného "bůra”.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 4 Vlastni Trapp,-Rezek,Bakos,Bakos,Kolar

Reagovat
Tomtaf

0:14

Reagovat
smazaný uživatel

viktorka jedem.0:3.ptržela da gola.snad i filoo da.

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí n. L. už to má spočítané, ale jen tak se nedá. Nakonec ale Viktoria vyhhraje a přiblíží se k titulu. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Houfi

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle ale opravdu neni obrana na prvni ligu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele