29. kolo
21.05.2011 17:30 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - Sparta Praha 1:3

Sparta potřebovala zvítězit v teplických Stínadlech, kde své útočiště nachází sestupující Ústí. Nakonec se ji to povedlo, když se ji podařilo otočit nepříznivý stav z 0:1 na 3:1. Ale k obhajobě mistrovského titulu to nestačilo, protože v souběžně hrajícím utkání vyhrála i Plzeň, které už nikdo nemůže sebrat ligové prvenství.

Zápas, v němž měli dominovat hosté z pražské Letné, začal lépe pro ústecké fotbalisty. Ti se v sedmé minutě dostali do vedení díky šikovné Jindráčkově hlavičce. Další branku mohli vstřelit o pár chvil později, když měl velké problémy s Veverkovou těžkou ránou a posléze s dorážkou autora první branky Blažek.

Kweuke překvapivě chyběl v základní sestavě Letenských a na hřiště vběhl už během první půle. Ve 34. minutě mohl dokonce zařídit vyrovnání, kdyby místo přihrávky na Pekharta zvolil střelu. O tři minuty později se však hosté přeci jen dočkali vyrovnávací gólu, když po Podaném centru hlavou dopravil míč do ústecké branky sparťanský útočník Pekhart. První poločas skončil výsledkem 1:1.

Po změně stran přišel rychlý a vedoucí gól Sparty, když v 50. minutě Kweuke protlačil míč až do soupeřovy brány. Třetí branka hostů nadešla o sedm minut později, kdy gólovou akci založil Kamerunec Kweuke, který přihrál Podanému a ten pak míč poslal Pekhartovi. Pro něho pak nebyl problém překonat ústeckého brankáře Vorla a Sparta tak vedla 3:1. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, a tak tento stav byl již konečný.

Autor: David Křížka / čtk

Komentáře (12)

Přidat komentář
Krausio_Real_M
Reagovat
smazaný uživatel

0 5-Kweuke,Keric,Keric,V.Kadlec,Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

0:4 Kweuke,Kerič,Pekhart,Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych to viděl na tenhle výsledek....2xKweuke,Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra hostí 0.2

Reagovat
naheCZ

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Kerić, Kweuke)

Reagovat
delfin

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 -pekhart,pekhart,kweuke!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele