24. kolo
17.04.2011 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - FC Hradec Králové 0:2

Hradečtí Votroci dnes udělali velký krok v cestě za záchranou a poslední Ústí nad Labem porazili v jejich teplickém azylu 2:0. Nicméně tříbodový zisk se nerodil lehce, hosté o něm rozhodli až dvě minuty před koncem zápasu, kdy se trefil Marek Jandík, stejný muž za chvíli přidal i druhý pojišťovací gól.

Diváci, přesněji těch 800 lidí, co se přišli na zápas podívat, přitom nemuseli na branku čekat příliš dlouho, už po čtvrthodině hry se naskytla velká šance hradeckému Pávkovi, jenže ten míč ideálně netrefil a tím vlastně celou akci zbabral. Za chvíli se přihlásilo o slovo i Ústí, avšak Krbeček hlavou branku těsně minul. Další vzrušení přinesl až závěr prvního pločasu, kdy nejprve z dálky prověřil Lindra Hyčka a pak Pávek nechal vyniknout ústeckého Vorla.

Krátce po změně stran zahodil stoprocentní šanci Klapka, na málém vápně snad ani nešlo nedat, Klapka ale selhal a doslova odmítl hradecké vedení! V 68. minutě zase potrápilo Ústí, brankář Lindr měl se střelou Veverky velké problémy, ale celou situaci zvládl a udržel čisté konto.

Hosté se dočkali až dvě minuty před koncem zápasu! Na rohový kop si neomylně naskočil nový muž na trávníku Marek Jandík a zajistil Hradci veledůležité vedení. Tato branka Votroky pořádně nabudila a v nastaveném čase se po úniku Štěpána a dobrém zákroku Vorla podruhé v zápase prosadil Marek Jandík, když jen dorazil míč do prázdné branky a tím uzavřel na konečných 0:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 3

Reagovat
smazaný uživatel

0 1

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1...budem tam jako doma

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně!0:2 je super!Ale fascinuje mě TOMTAF Hele chlape,podle tvých tipů si nelze nevšimnout,že považuješ Hradec za nejhorší tým v lize!Což je blbost člověče! Já jsem během sezony neviděl jedinej tip,kterej by jsi dal pro Hradec...Buď si z nás děláš legraci,nebo jseš nejhorší tipér na světě... Čemuž nevěřím,protože i ten nejhorší tipér světa se občas trefí-na rozdíl od tebe... Tipuj si co chceš,ale moc ti to nejde!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si všiml....:-)

Reagovat
smazaný uživatel

třeba je z Pardubic

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo je dislektik,kterej to myslí dobře,ale pořád se mu přehazuje v hlavě slogan "domácí" - "hosté"...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Jablonec trefil měl tam 2:0,sic se o 3 goly seknul,ale 1 jako 1

Reagovat
smazaný uživatel

To že Jabko sejme Budweis City bych trefil i já-a to já jsem hodně špatnej tipér... Se současnou formou Blonce by dvojku musel dát jen totální jantar...

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloužené vítězství Hradce, podle první půle ani zase tak né, ale druhou jsme naprosto ovládli. Ustí bezzubé...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele