27. kolo
08.05.2011 14:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

FK Ústí nad Labem - 1. FK Příbram 0:3

Příbram dokázala zvednout rukavici hozenou Brnem a po vítězství proti poslednímu Ústí se opět dostala na nesestupové pozice.

Ostudná návštěva sledovala zajímavý fotbal od prvních minut. Domácí si dokázali vypracovat velmi nadějné šance, ovšem při jejich řešení ukázali, proč jsou v tabulce na poslední příčce. Nejprve ve 14. minutě se do dobré pozice dostal Krbeček, jeho střelu ovšem vytáhl Hruška s námahou na roh.

Do dalších gólovek se domácí dostali po necelé půlhodině hry. Nejprve Jindráček nedokázal propálit bránící protihráče. O chvíli později pak opět Krbeček vyslal nebezpečnou střelu, tentokrát hlavou, ovšem Hruška z tohoto souboje opět vyšel s čistým štítem.

Když se nemohli trefit domácí, vzali osud zápasu do svých rukou hosté. Varování pro Ústí znamenala již Koukalova střela, která ještě mezi třemi tyčemi neskončila. V zápěti se již však hosté mohli radovat z vedení. Přesným střelcem byl ve 39. minutě hlavičkující Wágner - 0:1.

Ještě do přestávky mohli domácí srovnat, ovšem po Dvořákově hlavičce se opět vyznamenal Hruška. A tak opět zahřmělo na druhé straně. Ve 43. minutě se parádně z přímého kopu trefil Koukal - 0:2.

Nejnižší návštěva sezóny pak ve druhé půli sledovala marné snažení domácích o vyrovnání, nebo alespoň zdramatizování výsledku. Hosté, vědomi si svých defenzivních kvalit, se mohli soustředit na bránění luxusního náskoku.

Před koncem zápasu pak ještě zahrozila Příbram. Nejprve střela Wágnera skončila na břevně, od kterého se míč odrazil někam kolem brankové čáry. V nastaveném čase se hosté radovali potřetí. Střídající Papšys proměnil Klesovu přihrávku v další branku - 0:3.

Ústečtí tak v zápase, ve kterém ještě mohli vykřesat naději na záchranu, nezvládli proměnování gólových šancí. Naopak hosté odpověděli na výhru Brna tím nejlepším možným způsobem.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 0-Veverka

Reagovat
smazaný uživatel

Usti pak jede do Ostravy takze tam jeste mala sance k zachrane je

Reagovat
smazaný uživatel

jestli x tak 0:0...ale protoze Pribram da gol az v pristi sezone ..ted uvidime jestli v 1 nebo 2 lize..,tak Usti to tam asi spadne...takze 1

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas Příbram 0 gólů, do jejich brány spíš zaprší - remíza 0:0, nebo náhodně po gólu na každé straně

Reagovat
patrikhm

Jasná 1:1, Ústí už o nic nejde bez licence!

Reagovat
smazaný uživatel

Ústi to urve! 2:0 za mě...

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Veselac

under 2,5 za celkem solidní kurz 1,62

Reagovat
smazaný uživatel

Na to,že je Ústí v 1.lize tak přišlo opravdu HODNĚ diváků.Já být jejich fanouškem tak si užívám 1.ligy a ne sedet doma u facebooku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele