10. kolo
27.09.2010 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Sigma Olomouc 1:0

Neporazitelnost Sigmy Olomouc byla dnes narušena. Hanáci totiž nestačili na Teplice, kterým podlehli 0:1. Jedinou branku utkání vstřelil Vlastimil Vidlička.

Vytrvalý déšť bohužel dnešnímu zápasu ani v nejmenším nepřál. Těžký terén zamezil nějaké mimořádně pohledné hře. Hráči obou celků se častokrát uchylovali pouze ke střelám z dálky. Jedna z nich přišla už po pouhých osmi minutách, kdy domácího Grigara zaměstnal talentovaný Tomáš Hořava. Ke gólu byl ale hodně daleko, podobně jako o několik okamžiků později jeho spoluhráč Jakub Petr.

Ve 27. minutě přišla jedna z nejvážnějších příležitostí celého zápasu. Zpoza šestnáctky vypálil Admir Ljevakovič a Petra Drobisze pořádně vystrašil. Olomoucký brankář nakonec vyrazil míč alespoň na roh. Zanedlouho vznikla nebezpečná skrumáž v olomouckém pokutovém území, ovšem nikdo z teplických borců se k zakončení nedostal. Krátce na to naopak chyběla přesnost mladému Čajičovi. Poslední šanci první půle měl Michal Hubník, kterého ovšem Grigar vychytal.

Po změně stran mohl hned na začátku otevřít gólový účet duelu Čajič, kterého vybídl perfektní přihrávkou ke skórování Mareš, bosenský záložník ale z úhlu bránu přestřelil. Zajímavá šance přišla v 61. minutě. Po spolupráci Mahmutoviče s Vondráškem mohl zakončovat Mareš, jenže narazil na Drobisze, který předvedl výborný zákrok a míč alespoň vyrazil.

Rozhodnout mohl v 74. minutě Mahmutovič, ovšem před prázdnou brankou na přihrávku od Čajiče nedosáhl. O čtyři minuty později však už začaly Teplice slavit. Rohový kop sice dokázala obrana Sigmy odvrátit, k míči se ale dostal obránce Vlastimil Vidlička a z dálky vstřelil jediný gól utkání. V samotném závěru mohl přidat další zásah Jakub Mareš. Ten se ocitl Petru Drobiszovi tváří v tvář, jenže na hostující brankářskou jedničku nevyzrál.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 (Hubník, Hořava).....snad

Reagovat
goodbay

Telice musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

tohle si sigma nezaslouzila ://

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele