19. kolo
06.03.2011 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Teplice - FK Ústí nad Labem 2:1

Dramatické utkání viděli diváci na Stínádlech, Tepličtí fotbalisté se s Ústím hodně trápili a nebýt zahozených šancí hostujícího celku, nejspíše by nevyhráli. Vítěznou branku má na svědomí Mahmutovič, vsítil jí osm minut před koncem.

Favorizované Teplice začaly lépe a v 19. minutě přestřelil z dobré pozice navrátilec Štěpán Vachoušek. O minutu později spálil obrovskou šanci Polák, který hlavou minul prázdnou branku. Ústecké fotbalisty musela tato promrhaná šance hodně mrzet. Žlutomodří ale byli lepším týmem a na hřišti to bylo jasně vidět. Střela Verbíře v brance neskončila a totéž platilo o Melunovičovi, který se ale přímo do zakončení nedostal. Ve 27. minutě už byl tlak natolik silný, že nemohl skončit jinak, než inkasovanou brankou Ústeckých. Vorel nedokázal zkrotit nepříliš razantní střelu Verbíře a dorážející Vondrášek poslal Teplice do vedení - 1:0.

Ústeckým jakoby inkasovaná branka pomohla, neboť od této chvíle teplické obraně zle zatápěly. Veverka si z obránců Teplic dvakrát udělal dobrý den, jenže pokaždé mu scházela větší přesnost. Pět minut před koncem prvního poločasu zazdil další tutovku hostující Krbeček. Teplice první dějství vyhrály, ale rozhodně je ve druhém poločase čekala těžká práce.

Hosté totiž na závěr prvního poločasu navázali a odměnou jim za to byla vyrovnávací branka. Veverka ještě přestřelil, ale Krbeček už se z bezprostřední blízkosti nemýlil - 1:1. Vyrovnání posledního celku soutěže bylo naprosto zasloužené. Závěr utkání byl hodně zajímavý a dramatický. Ústí se dokonce mohlo ujmout vedení, to by však musel Krbeček zblízka překonat Slavíka. Zahozené šance se staly hostům osudné, neboť Teplice vzápětí vstřelily rozhodující branku. Za obranu se dostal Mahmutovič a přesnou střelou zajistil Teplicím vedení 2:1. V závěru ještě mohl vstřelit pojistku Došek, ale obránce Ústí klíčovou přihrávku zachytil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 2 prekvapeni kola

Reagovat
Tomtaf

3:3

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Zbylé dvě možnosti by byly překvapení.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele