4. kolo
09.08.2010 18:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - České Budějovice 1:1

Úvod sezóny Teplicím vůbec nevyšel. Po třech kolech měly na kontě pouhopouhý bod, a tak musely proti Českým Budějovicím už konečně vyhrát. A byly skutečně velmi blízko, v samotném závěru ale přišly o své vedení a nakonec jsou nuceni spokojit se pouze s remízou.

Domácí se sice od začátku hrnuli do útoku, jenže výsledek v podobě gólových šancí dlouhou dobu nepřicházel. Až zhruba po dvacet minutách hry letěly do pokutového území Dynama dva nebezpečné centry, jenže Tepličtí z nich nic nevytěžili. I proto fotbalová nuda pokračovala v podstatě po celou dobu prvního poločasu, kdy diváci neviděli žádné pohledné představení, naopak byli svědky především marného dobývání budějovické svatyně.

Za zmínku stojí snad jen Marešova střela z 38. minuty. Teplický záložník pálil z voleje zpoza šestnáctky, ale bránu Kučery netrefil asi o metr. Trenér Plíšek tak určitě měl o přestávce svým svěřencům co říct.

První šanci po změně stran si vypracoval útočník Mahmutovič, který ale zblízka trefil jen obránce Horejše. Až přesně po hodině hry konečně padl gól. Vidličkův centr z pravé strany přizvedl Došek a hlavou přehodil Kučeru Mahmutovič. Tepličtí fotbalisté i nadále bez problémů kontrolovali průběh hry, ale k nějakému vážnějšímu zakončení se nemohli dostat.

Blízko k navýšení vedení byl obránce Vilastimil Vidlička. Ten sice pořádně protáhl gólmana Kučeru, ale vybojoval jen roh. V závěrečných minutách přišel pro domácí fandy ohromný šok. Střídající Ondrášek využil své rychlosti, vyhrál souboj s Matulou a následně přehodil gólmana Slavíka. Díky této brance veze Dynamo ze severu Čech skutečně zlatý bod.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
goodbay

Raději výhra teplic, páč tihle betonáří z budějovic už mi nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele