24. kolo
17.04.2011 17:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:2

Do Boleslavi se sudí nedělního šlágru znovu jen tak nepodívá. Od fanoušků domácího celku by mu totiž reálně hrozila újma na zdraví. Sparťané naopak odjíždí s důležitými třemi body, které pro ně výborným výkonem vypracoval Kweuke a Sionko.

Už ve druhé minutě mohl domácí zaskočit Kerič. Rohový kop vracel na přední tyč Zápotočný, kam dobíhal chorvatský hráč, aby jen nepatrně tečoval míč do zámezí. Šeda by jinak mnoho šancí neměl. Vyznamenal se tak za tři minuty, když vytáhl hlavičku Kweukeho do protipohybu po centru od Sionka.

Z protiakce vyškolil Mendy Podaného, dostal se do vápna a jen těsně minul vzdálenější tyč. V divokém začátku se do další šanci probíjel Kweuke, nestíhající obrana si mohla oddechnout, když jeho pokus z vápna skončil bezpečně mimo.

A v deváté minutě se mohl znovu za hlavu chytat Kerič. Sionko svým centrem od brankové čáry vyřadil Šedu, ale hlavička hostujícího hráče v odkryté brance neskončila. Své příznivce pak bude v Boleslavi těžko hledat sudí Mikel. Blažkovi při kontaktu s Mendym vypadl míč a následné vřelé objetí mělo být podle diváků oceněno penaltou. Ta se ovšem nepískala ani v další moment, kdy se Sionko svou nešikovností postaral o pád Opiely.

Do vedení se tak dostali Pražané. Sionko centroval na Keriče, který přeskočil obránce a hlavičkoval do malého vápna, kde nikoho nezajímal Kweuke. Proti jeho rázné hlavičce z pár desítek centimetrů neměl Šeda naději.

Po změně stran mohl vedení pojistit Sionko po příhře Kweukeho, v nadějné pozici mířil jen do brankáře. Boleslavi se tak podařilo chvíli po hodině hry vyrovnat. Po autu se ke střele dostal Mendy a Blažek vyrazil pouze ke Chramostovi, který zblízka snadno dorazil.

Radost z bodu však nevydržela domácím příliš dlouho. Sionko totiž napravil své zaváhání z úvodu druhé půle a po asistenci Keriče dopravil skluzem balón do sítě. Závěrečný tlak pak přinesl několik závarů, opravdu nebezpečnou šanci měl však pouze Kweuke, proti němuž dobře zakročil Šeda. Směšné dvě minuty nastavení pak na výsledku již nic nezměnily.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 3 Kulic,Kweuke,Kweuke,Pekhart

Reagovat
smazaný uživatel

2 1

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
vanGomm

Boleslav ještě hraje o 3.flek.Sparta má v lize zatím pouze jednu remízu,takže odhaduji,že do konce ligy jim s největší pravděpodpbností snad alespoň jedna přibude.A mohla by zrovna teď v M.B.Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

.............................................................Blazek..................................................................................

.............................Brabec...............................................Zapotocny................................................

Kusnir...................................................Abena........................................................................Pamic

.........................Vacek.........................................Kladrubsky..........................................................

V.Kadlec................................................Kweuke...................................................................Podani.......

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava vypadá dobře až nato že Pamič nemůže hrát !!!! ale stejně tipuju výhru Sparty 2:1 goly Chramosta,Kweuke,Kadlec sestavu bych videl takhle Blažek,Kušnír,Brabec,Zápotočný,Kladrubský,,Kadlec,Vacek,Abena,Podaný,Pekhart,Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
naheCZ

2:1 Kulič, Chramosta - Kweuke (89. minuta :D)

Reagovat
goodbay

Přání:

Blažek - Kušnír,Brabec,Zápotočný,Podaný - Sionko,Vacek,Abena(Kladrubský),Zeman - Pekhart (Kadlec),Kweuke

Tip:

Blažek - Kušnír,Brabec,Zápotočný,Kladrubský - Kadlec,Vacek,Abena,Podaný - Kerič(Matějovský) ,Kweuke

Reagovat
smazaný uživatel

Chovance bych nakopal někam, když nechá na lavičce sedět hráče jako je Pekhart a pak ho tam dá jen na 20 vteřin.. To je strašný.. že do tý Sparty Pekhart lezl, akorát si tam kazí statistiky.. Měl zůstat v Jablonci, ten hraje alespoň pohlednej a útočnej fotbal.. Bejt Pekhart v Jablonci, měl by už na kontě s přehledem 20 fíků.. Vždyť jen Lafata už tam vstřelil za jaro dva hattricky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

už 3 hattricky jenomže vem si, že tolik golů by Lafi nedal, když by hrál s Pekym dohromady

Reagovat
willdonor

ZEMANA ZAS POSLALI DO BÉČKA????

Reagovat
willdonor

(hrál dva poslední zápasy za B tým, a dnes nebyl ani na lavičce)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele