11. kolo
03.10.2010 17:00 CET
3 : 2
(1:2)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 3:2

Mladá Boleslav doma porazila Bohemians 1905 3:2 a posunula se na čtvrté místo tabulky. Naopak Klokani opět nevyhráli a jejich situace začíná být vážná. Dvě branky vstřelili Řezníček a Hartig.

Domácí vstoupili do utkání velmi špatně, už v první minutě chyboval brankář Miller ale v tu chvíli u něj nebyl nikdo z protihráčů. Uběhly sotva tři minuty a Miller už musel lovit míč z vlastní branky. Trubila parádně přihrál Hartigovi, a ten neměl problém trefit odkrytou branku - 1:0 pro Bohemians 1905. I další velkou tutovku měli hosté, Miller ale Martina Nešpora vychytal.

Ve 31. minutě bylo srovnáno, Alexandre Mendy na hraně vápna vystřelil a míč skončil v síti - 1:1. Mladoboleslavské vyrovnání nakoplo a vzápětí to mohlo být 2:1 pro Boleslav. Marek Kulič v těžké pozici minul. Pět minut před koncem prvního poločasu Pražané opět vedli a branka byla podobná té první. Tentokrát přihrával Nešpor a Hartig dal na 2:1 pro Bohemians. Diváci se v prvním poločase rozhodně nemohli nudit, a také druhá půle slibovala zajímavou podívanou.

Tato slova se potvrdila hned na začátku, Martin Nešpor postupoval po chybě Mendyho sám na Miller, a ten si s Nešporem poradil. Mladá Boleslav postupně přidávala plyn a v 68. minutě opět vyrovnala. Řezníček centrem překvapil Sňozíka a bylo vyrovnáno. O minutu později mohli Klokani opět vést, jenže Jiří Kaufman těsně minul branku.

Pět minut před koncem zápasu se několikrát dostal do obrovské příležitosti Jan Chramosta. Nejprve z úhlu minul branku, poté hlavičkoval do země těsně vedle tyče a potřetí byl faulován Sňozíkem a kopala se penalta. V nastaveném čase si s ní Jakub Řezníček poradil a zařídil Mladoboleslavským tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav by mela doma vyhrat ale....pro me bez tipu

Reagovat
Krausio_Real_M

2:1

Reagovat
klokan.paul

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele