6. kolo
22.08.2010 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 1:0

Mladá Boleslav doma dokázala jedinou brankou Adriana Rolka porazit Ostravu 1:0 a v tabulce jí patří minimálně do zítřka třetí místo. Naopak ostravský Baník se dále propadá.

Ostrava měla na začátku utkání velmi nadějnou příležitost, po rohovém kopu se natlačil k hlavičce ex-reprezentant René Bolf, bohužel pro hosty ale prudce minul branku. Po této události začali udávat tempo hry domácí a ve 21. minutě jejich převaha vyústila ve vedoucí branku. Odvrácený míč po rohovém kopu znovu necentroval do pokutového území Ivo Táborský a hlavičkující dlouhán Adrian Rolko překonal brankáře Víta Baránka. Ostravští jakoby byli úvodní brankou zmraženi a Boleslav nadále útočila. Zhruba pět minut před odchodem do šaten musel likvidovat na brankové čáře příležitost Táborského obránce Fernando Neves a Fabiánovu ránu lapil perfektním zákrokem Baranek. Po prvním poločase tak vedla Mladá Boleslav nad Baníkem naprosto zaslouženě 1:0.

Úvod druhé poloviny utkání byl poměrně opatrný, ostravský Pilík se sice v 52. minutě odhodlal k zakončení, avšak Millerovi stačilo jen nastavit rukavice. Baníku se směrem dopředu nedařilo, naopak druhou branku mohl po hodině hry přidat mladoboleslavský Bulut, v ideální pozici ale dlouho váhal a Baranek nakonec vyběhnutím zmenšil Bulutovi úhel a šanci tím de facto zlikvidoval. Výsledek 1:0 platil i po vyložené tutovce Kuliče, ten se sice k míči nedostal, ale poté co Baranek pouze vyrazil Táborského střelu měl dobrou možnost dorážky. Brankou neskončilo ani efektivní zakončení patou v podání Marka Kuliče. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka do konce utkání nic nevymysleli a zaslouženě odjíždějí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 smrt baníku

Reagovat
smazaný uživatel

ty si nejaky ubozak, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

jebat ho chuja, má komplex...

1:1

Reagovat
Tomtaf

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

baldery je největši DICK

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava si odveze 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Stejná pohádka Baníku...Jedna sezóna se povede, pak prodají hráče...snaží se je nahradi a takzvané posily opět zklamou a je z toho sezóna na houby... Koubek podle mě ztráci důvěru a měl byt jít dobrovolně

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně naopak - Koubek musí zůstat. Kdyby šel, bude to už x-té ustoupení pohodlným hráčům. Ty svině se dneska nesnažili o nic jiného, než prohrát. Vyřizovat si tímhle způsobem účty s koučem, to je vrchol hnusu. To ať si dělaj na toaLetné, ale ne v Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom máš trochu pravdu, ale když si dovolí hráči toto tak je to trenérem a pokud namá na to s tím něco udělat tak by měl jít...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele