4. kolo
08.08.2010 17:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 3:0

V prvním domácím zápase Boleslav s Budějovicemi zaváhala, proti Příbrami si ale svou reputaci u fanoušků napravila. Bez problémů vybojovala tři body za vysokou výhru 3:0 a tabulkou tak půjde razantně vzhůru.

Boleslav na nic nečekala a hned od úvodních okamžiků gólmana Hrušku nepříjemně zaměstnávala. Už po pěti minutách mohla jít do vedení, to by ale musel Chramosta trefit gólovou přihrávku Mendyho. O malou chvíli později dopadl obdobně také mladíček Bulut. Ve 12. minutě už ale byli domácí za svou aktivitu odměněni. Na Táborského rohový kop si naskočil Mendy a hlavou usměrnil míč do sítě.

Jan Chramosta také dnes zapracoval na své pověsti spalovače tutovek. V minulém kole byl nesmírně blízko gólu proti Slavii, tentokrát si zase vylámal zuby na gólmanovi Hruškovi, který jeho samostatný únik s bravurou zlikvidoval. V 30. minutě i přesto ale hostující brankářská jednička inkasovala. K míči se za pokutovým územím dostal Fabián a krásnou ranou zvýšil na rozdíl dvou branek. Do poločasové přestávky dokázal skórovat také Bulut, jenž poslal míč mezi nohama Hrušky.

Po změně stran se už pochopitelně hra poněkud uklidnila, jelikož o vítězi bylo víceméně rozhodnuto. Příbram rozhodně nepůsobila jako tým, který chce za každou cenu nepříznivý stav zvrátit. Jejím cílem bylo hlavně už neinkasovat.

V 64. minutě ale nechybělo mnoho a druhý gól si mohl připsat Tomáš Fabián. Tentokrát jeho skákavou střelu vyrazil Hruška alespoň na roh. Krátce na to přišla snad jediná skutečně gólová šance hostů. Jurdík pelášil osamocen na gólmana Millera, jenže svou šanci proměnit nedokázal a mladoboleslavský gólman mu míč odebral. To ale bylo v podstatě vše, na co se Příbram zmohla, a proto také odjíždí bez jediného bodu domů.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2 :2

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele