4. kolo
09.08.2010 18:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FC Hradec Králové - Viktoria Plzeň 0:3

Viktoria Plzeň nic nepodcenila a po další jasné výhře, tentokráte na půdě Hradce Králové, se vrací znovu na první místo tabulky.

Hradečtí fotbalisté vstoupili do duelu poněkud opatrně a také proto museli diváci čekat na pořádnou šanci až do 18. minuty. To se v blízkosti šestnáctky zmocnil míče mladý Václav Pilař a okamžitě vypálil na bránu. Nakonec ale orazítkoval jen tyč. Vzápětí málem udeřila Plzeň z rychlého protiútoku. Rezkův střelecký pokus nejprve vykopnul až z brankové čáry Kasálek, následnou dělovku Limberského pro změnu vyrazil gólman Lindr.

Další tutovku zápasu si na konto připsal aktivní Pilař, který tentokrát vypálil z velké dálky, ale směr míče omylem změnil jeden z hostujících zadáků a ten nakonec proletěl jen těsně vedle tyčky. V 38. minutě takové štěstí naopak neměl domácí Lindr. Po Horváthově standardní situaci se dostal k dorážce Rada a zaznamenal první branku utkání. Vyrovnat mohl okamžitě Poděbradský, ale střela mu vůbec nesedla.

Hned po přestávce se ocitnul nesmírně blízko brance Kasálek, jeho tvrdá rána k pravé tyči byla však vyboxována gólmanem Ticháčkem. Na místo toho přidala druhou branku Plzeň. Po faulu Kasálka využil možnosti zahrávat pokutový kop Rezek a nedal Lindrovi šanci. Ve druhém poločase bylo k vidění skutečně několik gólových šancí, ani jednu ale nedokázal Hradec Králové proměnit ve svůj prospěch.

Hned dvakrát selhal ve vyložené příležitosti útočník Pavel Dvořák. V 81. minutě pro změnu vychytal Pilaře dnes vynikající gólman Ticháček. V podstatě hned z protiútoku udeřila Plzeň potřetí. Střelou do protipohybu zaznamenal další branku útočník Jan Rezek. Na nepříznivý stav domácí v závěru zápasu nijak zareagovat nedokázali a podruhé v sezóně tak prohráli.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

1:6

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 nebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Černý - Petržela, Horváth

Reagovat
goodbay

snad neprohra domácích

Reagovat
vanGomm

Papírově by Plzeň měla nebo spiše mohla vyhrát,ale Hradec bude doma určitě bojovat.Vychází mě to tedy na X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele