17. kolo
21.11.2010 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Hradec Králové - 1. FC Slovácko 0:0

Votroci prohráli ve čtvrtém kole s Plzní, to byla ale také jediná ztráta všech bodů na vlastním stadionu. Slovácko zase svou kolísavou formu dovršilo ubráněnou remízou bez gólu.

Úvod vzal do svých otěží Hradec a Filipko se musel poprvé činit v 8. minutě, když Fischerovu dalekonosnou střelu s vypjetím všech sil vyrazil na roh. Ty rozehráli Hradečtí dva, a potom druhém měl na hlavičce otvírající gól Dvořák, když zblízka nechal vyniknout Filipka reflexivním zákrokem, aby se míč odrazil od břevna zpět do hřiště.

Domácí byli nadále lepším týmem a svému soupeři nic nedovolovali, sami se ale ozvali až po víc jak půlhodině hry, kdy z dálky prověřoval brankáře Pávek. Pět minut před odchodem do šaten tak měl na kopačce překvapivý gól Fujerik, který se individuální akcí dostal sám před Lindra, toho ale nepropálil. Když tak Pilař v poslední minutě pálil při pádu nad břevno, skončil první poločas bez branek.

Čtyři minuty po změně stran se musel znovu vyznamenat Lindr, který vyrazil jedovatou ránu z vápna od Švancary. Kouzelník ze Slovácka šel vidět často, k dalším gólem zavánějícím akcím se ale příliš neměl.

Hradecký nováček není příliš zvyklý, aby právě on diktoval tempo hry a hrál do precizní defenzívy a na zajímavosti fotbalu to bylo znát. Marnou ofenzivní snahu odvraceli hráči Slovácka s železnou pravidelností.

V 89. minutě už viděli Hradečtí vítězný gól z kopačky Pilaře, který se hnal sám na Filipka, ten ale jeho přízemní pokus kryl. Před zimou se tak Hradec se Slováckem rozešli smírně.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
AjaxFans

Kárové padnou,1 :2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý bod z venku.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele