27. kolo
08.05.2011 14:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

České Budějovice - Slavia Praha 1:1

V Českých Budějovicích viděli diváci dvě branky. Dynamo se rozešlo se Slavií smírně 1:1.

Do první šance zápasu se po chybě domácího Hudsona dostal Pospěch, Kučera byl na jeho střelu z otočky ale připraven. Po chvíli se o otevření skóre opět snažili slávisté. Spolupráci aktivního ofenzivního tria Pospěch, Černý, Vlček, nezakončil posledně jmenovaný přesně.

Z prvního gólu se tak mohli radovat domácí fanoušci. Otepkův centr umístil za záda slávistického brankáře Zlámala hlavičkující Stráský - 1:0.

Na vedení Českých Budějovic se, na jaře velmi bojovně hrající hosté, snažili odpovědět vyrovnáním. Další Vlčkovu povedenou střelou ještě Kučera vytáhl. Ve 23. minutě již však domácí brankář byl krátký na hlavičku Pospěcha po Korešově centru - 1:1.

Větší příležitosti se diváci v Českých Budějovicích do přestávky nedočkali a do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

S tím se snažili po vstupu do druhé půle něco udělat domácí hráči. Opět zahrozili ze standardní situace, když opět nebezpečně hlavičkoval Stráský. Tentokrát ale míč mezi tři tyče nemířil. S odpovědí přišel záhy na druhé straně Koreš. Mladý slávistický záložník pálil z dobré pozice, jeho střelu ale reflexivně vyrazil brankář Kučera.

Strhnout vedení na svou stranu mohli po několika dalších šancích bojovnější hosté. Pospěch, Černý ani Vlček však své příležitosti v branku nepřetavili.

Dynamo na jaře body příliš nerozdává, tentokrát však může být po souboji s houževnatým soupeřem rádo i za důležitý bod v boji o záchranu. Slávisté si spravili chuť po nefotbalovém čtvrtečním pohárovém večeru a opět ukázali, že na jaře hrají ve slušné formě.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1-Pospech

Reagovat
cepinzcegamy

plichta. budějovicím bod stačit bude, my se budem šetřit na pohár

Reagovat
Losinho

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia jde do třetí ligy a jestli hráči po dnešku drží s fanoušky, tak na protest buď nenastoupí nebo prohrají 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia prohraje, psal jsem proč, ale tento nezávislý server mě nepustil

Reagovat
Veselac

neboj, nezávislý server ten tvuj blábol pustil...jinak X

Reagovat
SuperFrankie

1:0

Reagovat
Losinho

Ten kurz

Reagovat
naheCZ

1:2 (Ondrášek - Pospěch, Černý)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele