23. kolo
10.04.2011 17:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

České Budějovice - FK Ústí nad Labem 2:0

Ústečtí se pomalu mohou loučit s prvoligovou příslušností. Ve veledůležitém zápasu v Budějovicích nekladli přílišný odpor a dva přesné pokusy posunuly Jihočechy pět bodů od sestupu.

Už v první minutě zaměstnal Jindráček domácího brankáře, který musel vyrážet na roh. Na druhé straně Laštovkův centr usměrnil příliš vysoko Ondrášek. Obrany obou mužstev neměly příliš potíže držet soupeře mimo svou šestnáctku. Jak už to tedy bývá, skóre se tak otevřelo po standardní situaci.

Benát s Mezlíkem rozehráli rohový kop, ten Severočeši odvrátili před šestnáctku k Nitrianskému, který pohotovou střelou k tyči rozvlnil síť. Navýšit vedení mohl šest minut před přestávkou Ondrášek, jeho pokus po zemi Vorel kryl.

Když Jindráček střelou zpoza vápna těsně minul, mohli Jihočeši slavit pojištění v poslední minutě první půle. Po rohovém kopu Benáta a teči Vulina se prosadil volný Ondrášek.

Pohlednou akcí se v 56. minutě blýskl Hudson, svou přihrávkou hledal už jednou úspěšného Ondráška, ten ale nedokázal zakončit. Závěrečná půlhodinka se nesla ve znamení povinné dohrávky a diváci klidně mohli odejít předčasně, o nic podstatného by totiž nepřišli.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Asi nejnudnější zápas kola myslim si že moc šancí nepřinese takže 1:0 pro domácí Budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

3 1

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
vanGomm

O záchranu jde už do tuhého a proto tento zápas budou muset Budějovice vyhrát.Už také proto,že jedou příští zápas do Jablonce.

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele