5. kolo
15.08.2010 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

České Budějovice - FC Hradec Králové 0:0

Nadále neporažení zůstávají i po pátém kole České Budějovice. Jihočeši už po čtvrté remizovali a se sedmi body jim patří krásné sedmé místo. S dělbou bodů za remízu 0:0 je spokojený i Hradec Králové, i když měl více brankových příležitostí.

Votroci začali na jihu Čech aktivně, už v 8. minutě prokázal svůj fotbalový talent Václav Pilař, proti jeho ráně musel nadvakrát zasahovat budějovický brankář Kučera. Ten byl v pohotovosti i po půlhodině hry, kdy Rezek nikým neatakován prostě vypálil a Kučera s problémy střelu vyrazil na rohový kop.

Vzápětí bylo před Kučerou znovu rušno, centr Kocourka našel Pilaře, jenže hlavička mladého fotbalisty minula těsně branku. Hradec byl lepší, ovšem přesto mohl po prvním poločase prohrávat. Jediná šance českobudějovických vyplynula ze standardní situace, volný přímý kop pěkně zahrál Otepka a Horejš balon ještě lehce "lízl", čímž nadělal Lindrovi velké problémy, ten ale vše ustál.

Skóre se nezměnilo ani v průběhu druhého poločasu, i když šance znovu byly. Kocourek se opět dokázal prosadit na levé straně, přesně přihrát Rezkovi, jenže jeho týmový kolega z dobré pozice přestřelil. Na druhé straně se pokoušel překonat hradeckého brankáře Otepka, ovšem aby se tak stalo, byla potřeba větší přesnosti. Domácí se nedočkali ani po centru Koutného, kdy hlavičkujícího Ondráška zlikvidoval Lindr.

V 64. minutě se hradeckým Votrokům naskytla další tutovka, opět po levé straně skvělý Kocourek přihrál pod sebe na Fischera, a tomu se do střely postavil bránící Čermák. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, takže oba celky si odnášejí bod.

Autor: Ondřej Linhart / ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

souboj dvou outsideru...Budejice jeste neprohraly..mohlo by se stat v tomto utkani..0:1

Reagovat
Tomtaf

0:5

Reagovat
Losinho

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 1

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Střetly se týmy co porazily Spartu,Hradec vítězství se Spartou s Bohemkou nepotvrdil,takže matematicky remíza vyšla parádně...Budějky to taky nepotvrdily

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele