25. kolo
24.04.2011 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

České Budějovice - 1. FK Příbram 3:0

Důležitý souboj dvou sestupem ohrožených týmů zvládly jednoznačně lépe domácí České Budějovice. Příbramské vyprovodily výsledkem 3:0

Trenér hostující Příbrami Nádvorník sice před soubojem avizoval, že toho v takto důležitém utkání příliš k vidění nebude, oba týmy, vědomy si významu tří bodů, však tento předpoklad vyvracely již od úvodu zápasu.

V osmé minutě mohli jít do vedení domácí. Stráského přímý volný kop skončil na břevně, následná Hudsonova dorážka za Hruškovými zády rovněž neskončila. Gól nemohli domácí fanoušci slavit ani po další šanci Hudsona,Vulina či Stráského. Za hosty odpověděl Plašil, který však v nadějné pozici minul Kučerovu bránu.

Do kabin tak odcházeli po zásluze šťastnější domácí. Minutu před koncem prvního poločasu se totiž po Horejšově prodloužení Otepkova centru střelecky prosadil Čirkin - 1:0.

Větší klid na kopačky domácích mohlo přinést zvýšení na rozdíl dvou branek. Ondrášek, ani Hudson ovšem nemířili přesně. Neproměněné šance mohly domácí velmi mrzet. Po Klesově centru byli totiž k míči i k vyrovnání velmi blízko Huňa s Pleškem, ani jeden však míč za Kučeru nedokázal poslat.

Rozhodující okamžik tak přišel v 73. minutě. Míč se po standardní situaci dostal až na zadní tyč k nehlídanému Stráskému a ten nezaváhal - 2:0. Závěrečnou snahu hostů pak definitivně odmítl Ondráček, který v ponechané výhodě za Hruškovo vyběhnutí a podražení Stráského uklidil míč do prázdné brány - 3:0.

Hráči Dynama tak jasným vítězstvím dali fotbalové veřejnosti důrazně na vědomí, že oni nechtějí být mezi těmi, kteří se v příštím ročníku budou snažit o návrat do nejvyšší soutěže. Naopak Příbram čeká ještě velmi těžký závěr sezóny.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0.musíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 0

Reagovat
vanGomm

Pokud domácí tento důležitý zápas vyhrají budou zřejmě zachránění.Tip 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele