27. kolo
08.05.2011 14:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 2:1

Klokani doma porazili v pohledném utkání Sigmu Olomouc 2:1 a v tabulce se před ní dostali. Zápas byl bohatý na šance, Olomouc dokonce vedla, ale Bohemians 1905 utkání dokonale otočili.

V první šanci zápasu se ocitli domácí, jmenovitě Ibragimov. Bohužel až příliš dlouho se rozmýšlel, co udělá s míčem a Hořava mu ho nakonec odebral. Na druhé straně pálil z ostrého úhlu Doležal, Sňozík ale nekapituloval. O pár minut později vypustil nepříjemnou jedovku Janotka, Sňozíkovu branku ale těsně minul. Brankář Bohemky se musel mít pořádně na pozoru, za chvíli ho zachránila tyčka. Olomouc byla v této fázi zápasu lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy se prosadí. Po půlhodině hry už se hostující fanoušci dočkali a zcela po zásluze šla Olomouc do vedení. Tomáš Přikryl se skluzem položil do míče a střelou k tyči poslal hosty do vedení - 0:1 pro Olomouc.

Bohemka sice nevypadala, že by měla okamžitě odpovědět, ovšem stalo se tak. Ve 36. minutě našel přihrávkou Ibragimov volného Milana Škodu a ten měl jednoduchou úlohu - 1:1. Škoda mohl být hrdinou i následujícího okamžiku, kdy mohl přihrávat lépe postavenému spoluhráči, bohužel pro Bohemku se rozhodl pro individuální akci a ta nedopadla dobře.

Zajímavý první poločas vystřídal neméně zajímavý poločas druhý. Zakončení Jakuba Petra vytáhl Sňozík nad břevno! Hosté opět začinali mít navrch, ale v 69. minutě tomu učinil přítrž gól Bohemians. Střídající Lukáš Hartig odcentroval na hlavu Milana Škody a ten druhou brankou v zápasu dokonal obrat - 2:1 pro Bohemians 1905.

Olomouc se hnala za vyrovnáním, ale jak šance Šultese, tak i Hořavy skončily trestuhodně nevyužity. V nastaveném čase mohl pojistit Nešpor, ale brankář Blaha nemusel zasahovat, střela šla těsně vedle. Bohemka tak porazila hanáckou Sigmu 2:1 a dostala se na čtvrté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 0-Nespor

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 - za Bohemku Škoda a Štohanzl se dlouho netrefil:

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Veselac

Reagovat
Veselac

měl by se hrát útočný fotbal.....takže over2,5

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele