21. kolo
20.03.2011 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - FK Ústí nad Labem 1:0

Očekávaný nízký počet branek v příliš nezáživném utkání viděli diváci v Edenu. Bohemians porazili Ústí 1:0.

Klokanům se v letošní sezóně výsledkově daří. K vytouženým 30 bodům, které zpravidla znamenají záchranu v nejvyšší soutěži, chybí svěřencům kouče Hoftycha jediný bod již po 21. kole. Pomohla tomu i hubená výhra nad soupeřem z Ústí nad Labem.

Úvod utkání ovšem konečný výsledek ani blížící se nudu rozhodně nepředznamenával. Hosté z Ústí vlítli na zaražené Klokany a Sňozík v bráně domácích měl hodně práce. Vršovičtí se v úvodu utkání pouze bránili.

Největší možnost první půle však přišla zhruba až po půlhodině hry a zaslouženě patřila hostům. Jindráček ale nedokázal z jednoho metru trefit téměř odkrytou branku a trefil na čáře stojícího Hartiga. Do konce poločasu se k výraznějšímu ohrožení brány soupeře ani jeden z týmů nedostal, velké množství faulů, časté přerušování a řada nepřesností příliš záživnou podívanou nenabídlo.

Stejný obrázek hry byl k vidění i ve druhém poločase. Do větší šance se dostal v 68. minutě Hartig, střílel ale pouze do dobře postaveného stopera Valenty. Vstřelit gól se samozřejmě pokoušelo také Ústí, kterému se v současné situaci hodí jakýkoliv bod, Jindráčkovu střelu ze 72. minuty ale zneškodnil Sňozík.

Už to vypadalo na bezbrankovou remízu, když tu najednou pár minut před koncem napálil odražený míč Ibragimov a dokázal rozvlnit Vorlovu síť - 1:0. Hosté ještě vrhli všechny síly do útoku, ale dnes jim nebylo souzeno skórovat a z Vršovic odjíždí bez bodu.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
smazaný uživatel

nudny zapas se stastnym koncem pro domaci..tip 1...1:0

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
vanGomm

Pokud toto utkání Bohemka zvládne a vyhraje bude vlastně už zachráněná.Tip tedy 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Snozik,Jindrisek,Lukas,Nikl,Bartek,Moravec,Kaufman,Drzik,Stohanzl,Hartig,Skoda

2-0Skoda,Hartig

Reagovat
Veselac

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Klokan nakonec zápas urval na vítězství a to je dobře!!! BOHEMIANS!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele