10. kolo
26.09.2010 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - Baník Ostrava 1:1

Těžce střežené utkání mezi Bohemians 1905 a Baníkem Ostrava skončilo remízou 1:1. Branky začaly v Edenu padat až ve druhém poločasu, kdy nejprve vedli hosté zásluhou Frejlacha, jenže za dvě minuty odpověděl Kaufman.

Bohužel utkání muselo být hned v úvodu, respektive po čtvrthodině hry přerušeno, Baníkovci neuposlechli výzvy a v sektoru odpalovali světlice, celou situaci museli krotit těžkooděnci. Poté, co policie situaci uklidnila, se mohlo zase pokračovat ve hře. Ve 22. minutě poprvé pořádně vystrašil ostravského brankáře Jiří Kaufman, ten vypálil a jeho střela skončila těsně vedle.

Baník ohrozil až pár minut před odchodem do šaten, Frejlach napálil míč do připraveného Sňozíka a Neves po rohovém kopu minul branku. Ačkoliv nebylo tolik příležitostí, hrál se rychlý a zajímavý fotbal, byť v prvním poločase bez branek.

Ve druhém poločase už se diváci branek dočkali, tu první vstřelili hosté. Šenkeříkův centr přetavil ve vedoucí trefu Frejlach - 0:1. Radost fanoušků Baníku netrvala dlouho, Klokani odpověděli takřka vzápětí. Štohanzl nacentroval míč na hlavu Kaufmana a Baránek byl bez šance - 1:1.

Hra byla hodně vyrovnaná, což bohužel vyústilo v to, že další šance už k vidění nebyly. Tedy alespoň ne ty stoprocentní. Až v nastaveném čase hlavičkoval znovu Kaufman, ale Baránek se překonat nenechal. Týmy se rozešly remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jazda na 3 body!

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
vanGomm

tip 2 max X2.Ostrava by se měla konečně dostat z posledního fleku.

Reagovat
AjaxFans

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele