8. kolo
12.09.2010 17:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Bohemians 1905 - 1. FK Příbram 1:0

Jediná branka Štohanzla rozhodla v Edenu o vítězství Bohemians 1905 nad Příbramí. Bohemka je díky plnému bodovému zisku desátá, Příbramští jsou o dvě příčky níže.

Úvodní minuty patřily domácím, Bohemka držela častěji míč na svých kopačkách a soupeře do ničeho nepouštěla. Nicméně ve 27. minutě mohli jít do vedení hosté, v ojedinělé příbramské šanci se ocitl Ibe, Borek mu poslal v pokutovém území centr, ovšem Ibe na něj nedosáhl. Technickou střelou z přímého kopu neuspěl Klesa, brankář Sňozík krásným skokem lapil.

Za tři minuty po této akci se dostali Klokani do vedení. Kaufmanova zablokovaná střela se dostala ke Štohanzlovi, který překonal brankáře Hrušku. Stejný ráč měl do konce prvního poločasu ještě jednu příležitost, tentokrát však na Hrušku nevyzrál.

Druhý poločas začali Bohemians 1905 tlakem. Kaufmanův centr zasáhl hlavou Škoda, avšak naneštěstí pro domácí trefil jen boční síť. Domácí Kaufman byl hodně vidět, dokonce si troufl z dobrých třiceti metrů na střelu a Hrušku tím určitě vystrašil, ale nepřekonal. Do třetice všeho dobrého a zlého, Kaufman se znovu dostal ke střele a ani tentokrát Hrušku nepřekonal. Čas utíkal a hosté potřebovali nutně vyrovnat, Klokanům se zase otevírala možnost brejkových situací.

Tři minuty před koncem mohl vstřelit pojistku Trubila, jenže trestuhodně přestřelil. Vzápětí byl blízko vyrovnání stoper Ricka, hlavou ale přestřelil. V nastaveném čase výrazný Kaufman zahodil neuvěřitelnou příležitost z pěti metrů, mrzet ho to naštěstí nemuselo, Bohemka totiž vedení udržela a vyhrála 1:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

neprohra domacich..tip 1:0

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 nebo 1:1

Reagovat
klokan.paul

2:0 nebo 1:0 každopádně výhra Bohemky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele