9. kolo
17.09.2010 18:15 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 1:2

Viktoria Plzeň pokračuje ve spanilé jízdě Gambrinus ligou, po Spartě vyloupila i stadion vicemistra Jablonce a nadále vede ligu. Plzenští podali dobrý výkon a Jablonec porazili 2:1.

Plzeň na domácí doslova vlétla a už během prvních dvou minut mohla vést. Rezkovu střelu Špit chytil a Kolář po nedorozumění jablonecké defenzívy před prázdnou brankou trestuhodně netrefil. Západočeši byli nadále aktivní a v 18. minutě jim to vyneslo zaslouženou odměnu, po centru z levé strany se dostal k odraženému míči Kolář a přesnou střelou poslal Plzeň do vedení - 0:1.

Další vzrušení, ať už na jablonecké straně nebo té plzeňské, přišlo po půlhodině hry. Loučka však netrefil branku a na druhé straně nedokázal proměnit Limberského centr hlavou Kolář. Jablonec toho příliš vymyslet nedokázal a Plzeň tak vedla po první pětačtyřicetiminutovce zcela zaslouženě 1:0.

Ani po změně stran Plzenští nepolevili. Špit pohotovým vyběhnutím nedal Petrželovi šanci, avšak hosty to nemuselo příliš mrzet, neboť v 65. minutě vstřelili druhou branku. Pavel Horváth rozhodil míč na Bakoše, který křižnou střelou překonal nešťastného Špita - 2:0 pro Plzeň. Baumit byl směrem dopředu bezzubý, přesto se mu ale podařilo vstřelit kontaktní branku.

Sedm minut před koncem vyrobil obrovskou chybu brankář Pavlík, když mu vyklouzl míč přímo k nohám Lafaty - 1:2 z pohledu Jablonce. Vstřelená branka Baumit nabudila a za chvíli mohlo být srovnáno, Pavlík odčinil svoje předchozí zaváhání a proti Kovaříkovi vytasil skvělý zákrok. Pojistku měl na kopačce hned dvakrát útočník Střihavka, nejprve ztroskotal na Špitovi a později, když se oba znovu utkali, ho Střihavka překonal, jenomže branku těsně minul. Plzeň už vedení nepustila a opět zvítězila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
twl

Jelikož nám šlape motor musíme to vyhrát kluci hrajou o angažmá myslím si že v zimě neodejdou...maximálně milan patržela kterýho máme podepsanýho jen do léta myslím! a chce niď na moravu nebo do zahraničí!takže jak říkám teď jsou to pro nás zase 3body !vyhraje 0:2!ale to je jedno...hlavní když vyhrajem a když se to podaří tak hráči mužou čekat velkou náštěvu na příbram!a nebojím se říct že bude vyprodáno!

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
twl

kdyby měl Jablonec formu jako minulej rok tak řeknu jo je dobrej ale od té doby co tam přišel krajčík jde to na hovno....jablonec jak jsem četl sice hlásá jak nás roznese na kopytech že naší sérii ukončí ale pro mě je série něco dlouhýho takže podle mně vyhrajem a golman PAvlík udží čisté konto....nwm jak je to s jabloncem ale podle mně udělají někdo chybu nwm jesi drsek hraje ale podle mně jí nějakej hráč udělá! a bude penalta,,,,,,,jelikož pavel by jí nedal bude jí kopat honza rezek!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele