29. kolo
21.05.2011 17:30 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

FK Jablonec - Slavia Praha 2:2

V Jablonci byl k vidění pěkný fotbal. Pro Jablonec a Slavii to byl pouze prestižní zápas, v němž už o nic nešlo. Jablonec si s předstihem pojistil třetí místo v tabulce a zajistil si tak účast v Evropské lize, zatímco slávisté skončí okolo desátého místa. Duel skončil remízou 2:2.

Sté ligové utkání si pořádně neužil jablonecký hráč a člen reprezentační devatenáctky Vošahlík, jenž musel v 10. minutě předčasně opustit hrací plochu kvůli zranění. Na hřišti ho nahradil Eliáš.

Otevírací branka zápasu přišla v 19. minutě, kdy poslal slávisty do vedení Koreš. Po tomto gólu Jablonečtí zabrali a rychle vyrovnali. O pět minut později totiž rozveselil svým gólem domácí publikum bývalý hráč Slavie Jarolím, pro něhož to byl devátý gól v jabloneckém dresu. Domácí fotbalisty tato vyrovnávací branka povzbudila a ve své útočné síle nadále pokračovali. Před odchodem do šaten měli několik velkých příležitostí, jak vstřelit vedoucí gól. Jedna z nich skončila v síti slávistické branky, kterou střežil Vaniak. Postaral se o to v 45. minutě Třešňák, jenž dostal pěknou přihrávku a nedal šanci Vaniakovi. Jablonec se tak dostal do vedení 2:1.

Tento stav se však domácím nepovedl udržet. Slávisté se totiž po inkasované brance zvedli a předvedli několik útočných výpadů. V 58. minutě mohlo být vyrovnáno, ale rozhodčí branku neuznal. O dvě minuty se sešívaní mohli radovat, tentokrát padl regulérní gól. Hlavou srovnal na 2:2 Kaufman. Do konce utkání se už nic zajímavého neudálo, a tak zápas mezi Jabloncem a Slavií skončil nerozhodně 2:2.

Autor: David Křížka / čtk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 3-Lafata,-Vlcek,Pospech,Vyhnal

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra domácích 2:0

Reagovat
naheCZ

3:3 (3x Lafata - Černý, 2x Pospěch)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Jarolím-Trubila,Pospěch)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele