12. kolo
17.10.2010 15:00 CET
5 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Jablonec - 1. FK Příbram 5:1

Jablonečtí fotbalisté deklasovali Příbram 5:1 a pořádně tak znepříjemnili premiéru trenéra Nádvorníka na lavičce hostů.

Příbram nevstoupila do zápasu špatně, jako by chtěla vyvrátit fakt, že disponuje nejhorším útokem ligy. Byli to však domácí, kteří se po úvodním oťukávání dostávali do zajímavějších šancí. Nejprve Pekhart z voleje netrefil bránu, později se proti hlavičce Drska blýskl zákrokem hostující brankář Hruška.

Ve 40. minutě nevyužil obrovskou šanci Lafata, když v situaci sám na gólmana netrefil bránu. V závěru poločasu pokračoval tlak domácích, který nakonec přinesl ovoce v podobě vedoucí branky Tomáše Pekharta. Útočník, který v týdnu dovedl reprezentaci lvíčat na mistrovství Evropy tak potvrdil výbornou formu z posledních utkání.

I do druhé půle vstoupili lépe domácí a hned v prvních minutách trefil Vošahlík tyč. Na druhé straně zahrozil Pleško, ovšem proti vyrovnání byl brankář Jablonce Špit. Uklidnění do domácích řad přinesl Kovařík, který střelou pod břevno zvýšil na 2:0. V závěru utkání pak zhruba 2500 diváků mohlo sledovat exhibici svého týmu. Góly Haurdiče, Pitáka a znovu Pekharta v rozmezí necelých deseti minut znamenaly pro Příbram ostudný výsledek 5:0. Ani gól Klesy ze samého závěru utkání nemohl napravit dojem z příbramského vystoupení a nový trenér Příbrami tak bude mít do dalších zápasů určitě co napravovat.

Jablonec naopak po nepovedeném vstupu do soutěže vyhrál podruhé za sebou a po stabilnějších výkonech z posledních utkání se v tabulce dostává na příčky, které se od něj před sezonou čekaly.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele