7. kolo
28.08.2010 17:45 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Bazaly, Ostrava

Reportáž

Baník Ostrava - FK Teplice 0:1

Ostravský Baník zažil další velké zklamání, před domácím publikem totiž nestačil na Teplice a prohrál 0:1. Svěřenci trenéra Miroslava Koubka jsou už ve vážné situaci, jejich krize se znovu prohloubila. Autorem jediné trefy se stal Jakub Mareš.

Ve vyrovnaném utkání se narodila první gólová příležitost až ve 13. minutě, a měli jí hostující Teplice. Mareš nacentroval na hlavu Vondráška a brankář Baranek musel vytáhnout první důležitý zákrok. Nedá se říci, že by Ostrava hrála špatně, jenže Teplice hráli velmi pozorně ze zabezpečené obrany a Baníkovci nedokázali jejich obranu něčím překvapit. Diváci na Bazalech se tedy v prvním poločase příliš šancí nedočkali a tudíž se nedočkali ani branek. Vše měl změnit nastávající druhý poločas.

Ve 46. minutě zmrazil ostravské Bazaly Jakub Mareš! Hosté se řítili do protiútoku tři na dva, v pádu centrující Vondrášek našel osamoceného Mareše, který poslal Teplice do vedení. Pro Ostravu to byla studená sprcha, nicméně jim nezbývalo nic jiného, než se pokusit co nejrychleji vyrovnat a ještě nějakým způsobem utkání zvrátit. Jenže loni bronzovému celku se prostě nedařilo, Teplice hráli přesně to co potřebovali, takže diváci se ani teď nedočkali bůhvíjakého ofenzivního koncertu.

Po hodině hry se přeci jenom mohli domácí fanoušci zaradovat. Varadiho hlavičku ale vyboxoval Grigar, takže z toho zase nic nebylo. 3654 diváků nepotěšil ani Frydrych, také po jeho pokusu se zaskvěl brankář Grigar. Čas ostravské fotbalisty tlačil a výsledek byl pro ně stále nepřijatelný. V 77. minutě přežili Severočeši doslova klinickou smrt, Tomáš Frejlach si zahrál s teplickými tyčemi biliár a dorážející Šenkeřík selhal na Grigarovi. Teplický brankář pak předvedl zákrok z kategorie zázračných, hlavičkujícímu Nevesovi těžko něco vytknout, míč šel přesně k tyči, jenže Grigar byl prostě perfektní. Ostrava už se na odpověď nezmohla, Teplice výsledek ubránili a slaví cenné vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava se teď trápí a Teplice jsou už na koňi Tip 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 Frejlach - Došek.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady zkusím překvapení.Baníček se teď sice neuvěřitelně trápí,ale věřím,že trenér Koubek na Teplice vymyslí dobrou taktiku.Teplice budou mít po dobrých výsledcích z minulých kol nos nahoře a to baník potrestá.Tip:1 (2,00)

Reagovat
Tomtaf

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

banik zabere.3-0

Reagovat
smazaný uživatel

si delas prdel ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník se v posledních zápasech trápí v útoku, zato Teplice se začínají pomalu rozjíždět, moc gólů ale nepadne. Tip: 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

ani prd banik dostal na sparte a bude dostavat vsude banik je sracka nejdriv ze sparte nalozi pak 4-0 a to ma acs rte horsi formu nez minuly rok takze se o hodne pohorsil banik az je mi z nich blbe

Reagovat
smazaný uživatel

ete ze banik dostal u nas 4-0 tomu bych pral i sestup

Reagovat
smazaný uživatel

já bych zas tobě přál rozum

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice jedéém !!! špatnej začátek, ale důležitý body se nám podařili urvat. Evropská liga čeká na tento český tým, který v této lize prošel nejdále v poslední době

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele