5. kolo
13.08.2010 17:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - Sparta Praha 0:1

Jediná branka Bonyho Wilfrieda znamenala zisk tří bodů a úspěšnou generálku před důležitým zápasem o postup do Ligy mistrů se slovenskou Žilinou. Příbram mohla ze zápasu vytěžit mnohem více, neboť od 50. minuty hrála po vyloučení Kladrubského v početní převaze.

Sparta před klíčovým pohárovým utkáním nešetřila své opory, ovšem na hře to nebylo znát. Neškodná byla i Příbram, takže diváci se spíše po celou dobu nudili. Slovním spojením -"Po celou dobu" - byl myšlen čas do 42. minuty, to se totiž z otočky prosadil útočník Bony Wilfried a do sparťanských řad přinesl potřebné uklidnění - 1:0 pro Spartu. Zbytek prvního poločasu se pak dohrál ve stejném tempu, a tudíž se nic závratného nestalo.

Po změně stran se Příbramští přeci jenom odhodlali k ofenzivnější hře a rázem to mohlo přinést kýžené vyrovnání. Pleško byl ale ve své šanci faulován Jiřím Kladrubským a hlavnímu sudímu nezbývalo nic jiného, než mu ukázat červenou kartu. Příbrami se tak naskytla přesilová hra, a to zhruba na čtyřicet minut. Sparta pak hasila několik závarů a velké štěstí měla především při šancích Wágnera, jednou se činil Blažek, podruhé Wágner minul odkrytou branku.

Definitivní uklidnění v podobě pojistky mohl zařídit Matějovský, svůj přímý kop ale opřel o břevno příbramské branky. Sparta nejtěsnější vedení udržela, naopak Příbrami se i přes početní výhodu vyrovnat nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (18)

Přidat komentář
twl

tady bych raši vsadil neprohru domácí.....sparta bez řepky porazila pouze trápící se baník a to není brá vizitka......1:1

Reagovat
vanGomm

Spatra by měla normálně bez problémů vyhrát.Ovšem momentálně je její priorita LM.Tipuji tedy x2.Třetí ligovou prohru venku si snad nepřipíše.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by dostat příležitost Kweuke a Adiaba nechápu myšlení Chovance! Skusil bych to postavit spíše takhle: Blažek-Pamič-Brabec-Adiaba-Kladrubský--Matějovský--Zeman-Sionko--Kadlec-Kweuke-Wilfried

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram 2krat po sobe remizovala doma..potreti se ji to nepovede..prohraje..tip 2

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3 asi težko x nebo 1:0

Reagovat
Tomtaf

1:1

Reagovat
Losinho

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo nechápu,proč nehraje ten Kweuke...aspoň v tý lize by mohl dostat šanci :(

Reagovat
smazaný uživatel

1, ať se prokáže že bůh a spravedlnost ještě existuje

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

TO NENÍ MOŽNÉ,TO JSOU HALUZAŘI JAK PRASE.RUDÝ ZRŮDY!

Reagovat
smazaný uživatel

tak zrůda, haluzař a kokot jseš taj jedině ty, příbram si nezasloužila vyhrát za to zkurvené betonování v 1. poločase

Reagovat
Losinho

V 1. poločase to bylo vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

sparta taky hrála celkem hovno, ale příbram hrála betonování i proti sigmě, to byl hnus a ještě k tomu doma

Reagovat
Devil

Reagovat
goodbay

Sparta jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele