20. kolo
12.03.2011 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Slovan Liberec 1:0

První jarní příbramská trefa zajistila domácím tři body v souboji s Libercem, který tak na jaře naopak stále zůstává bez vstřeleného gólu i jediného bodu.

Opatrný úvod zápasu ozdobila dalekonosná střela domácího Tarczala či Hadaščokovo zakončení hlavou na druhé straně. Herně měl přeci jen v úvodu navrch Slovan Liberec, domácím se dlouho nedařilo dostat blíže k Bičíkově bráně.

Ve 31. minutě však nakonec udeřilo a k radosti nevysokého počtu domácích fanoušků padl gól do sítě libereckých. Zimní příbramský střelec Matěj Štochl se objevil za obranou a střelou z malého vápna překonal Bičíka - 1:0.

V zápětí se do nadějné pozice dostal domácí Tomáš Pilík, tentokrát se však hostující brankář vyznamenal. Gól domácí hráče probudil a začali být o poznání aktivnější. Do přestávky se již ale nic významného neudálo

Po příchodu z kabin pokračovala bitva ve středu pole bez výraznějších šancí. Domácí se koncentrovali na uchránění svého vzácného náskoku a hráči Liberce tak i přes stále ofenzivnější a riskantnější pojetí hry naráželi na připravenou obranu. Příbramští se zase snažili kontrovat rychlými protiútoky.

Tento obraz hry ani skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo, za zmínku stojí snad jen dvě žluté pro domácího Tomáše Pilíka a ohrožení příbramské brány paradoxně hostujícím gólmanem Bičíkem, který v nastaveném čase hlavičkoval po rohovém kopu. Hrdinou se však nestal a Slovan Liberec tak odjíždí od Litavky z prázdnou.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Liberec znova nedá ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

0 1 Liberec to ukope prece jen tak trapny jako Pribram nejsou

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 Pribram dokaze zabetonovat cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele