3. kolo
02.08.2010 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 0:0

Olomouc se v případě výhry mohla opět vrátit do čela tabulky, jenže v Příbrami toho moc nepředvedla a domů si veze pouze bod. Ten získala za bezbrankovou remízu.

Sigma držela v úvodních minutách většinu času míč na svých kopačkách, nijak toho ale nedokázala využít. Byla sice mírně aktivnější, avšak zmohla se jen na hodně nepřesnou ránu Petra, s pokusem Hubníka si naopak poradil Hruška.

To Příbram mohla hned ze své první příležitosti vstřelit branku. Huňa dostal parádní centr za obranu, ovšem nedokázal jej ideálně zpracovat a o míč přišel. Domácí defenzíva sice hrála pod permanentním tlakem, ale i přesto nedělala žádné výrazné chyby a nepřipustila před gólmanem Hruškou nějaké nebezpečné akce. Také proto diváci, především ti hostující, zatleskali i zblokované střele Šultese ze 40. minuty.

Ve druhém poločase konečně přišly skutečně gólovky, po jedné na každé straně. Jako první dala o sobě vědět Příbram. Nohýnek na levé straně hřiště obešel dva protihráče, nacentroval do pokutového území, kde dokázal najít Jurdíka, který ale pálil vedle. Na druhé straně hřiště pro změnu netrefil z metru prázdnou bránu olomoucký mladík Jakub Petr.

Sigma se sice stále snažila dobývat svatyni svěřenců kouče Hřídela, nakonec to byla ale Příbram, která mohla rozhodnout tento duel. V 75. minutě gólman Blaha vychytal nejprve střelu Štochla, vzápětí pálil těsně mimo Michal Klesa. Oba celky se tak rozešly smírně.

Autor: Tomáš Honajzer / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
diastan

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1,příbram doma neprohrává

Reagovat
vanGomm

Oba minule vyhráli.Příbram dokonce venku,takže to vychází na X.

Reagovat
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
sosna

0:3

Reagovat
niflheim

Zřejmě o nic jsem nepřišel, když jsem to vypnul o poločase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele