13. kolo
23.10.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Ústí nad Labem 0:0

Příbram ani Ústí nad Labem neuniknou po třináctém kole sestupovým vodám. Ve vzájemném nepříliš záživném duelu si body rozdělily, přestože za vítězstvím šli především Středočeši.

Už po pár sekundách mohl otevřít skóre Klesa, který pálil z pár kroků a Buček musel prudkou střelu vyrazit. Domácí byli mírně aktivnější, stejně jako nováček z Ústí však nedokázal ve finální fázi lépe přihrát či přejít přes posledního obránce.

Až po půlhodině hry tak mohl chyby domácích obránců využít Doležal, ale z úhlu Hrušku neprostřelil. Na druhé straně se brzy poté dostal k centru Klesa a našel Huňu, který hlavičkou mířil jen těsně nad břevno.

Deset minut po změně stran vypálil bez přípravy parádně Macek a orazítkoval tyč ústecké branky. Štochl měl následně lehkou práci k dorážce, k nevíře fanoušků poslal míč pouze do Bučka. Nepříliš pohledné utkání mohl při prvním kontaktu s míčem rozhodnout Videgla, který si ve vápně zpracoval centr Klesy a pohotový pokus namířil decimetry nad branku.

Nervový kolaps pak hrozil na obou stranách v samém závěru. Nejprve Štochlem tečovaný centr Klesy musel Buček impulsivně vyrazit. Martykán pak z dálky prověřil Hrušku, který míč vyrazil před sebe, kde však nebyl žádný dorážky chtivý hráč.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
Tomtaf

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
7kaka7

Doufám že tyhle dva kluby sestoupí , lize nic nedávají a to jak po fanouškovké tak po fotbalové stránce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele