16. kolo
14.11.2010 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FK Příbram - FK Teplice 1:1

Příbramští se s domácím stadionem pro kalendářní rok 2010 rozloučili šťastnou remízou. Teplice po úvodním zásahu dovolily svému soupeři jedinou gólovou šanci, tu ale střídající Videgla dokázal proměnit.

V sedmé minutě musel poprvé zakročit Grigar, když ho přízemním pokusem z dvaceti metrů prověřil Štochl. Do vedení se tak dostali Severočeši, když se Vondrášek dostal na hranici vápna u brankové čáry a prudce centroval na penaltu, kam si seběhl Mareš a přes nedůrazného Plašila z voleje poslal míč pod břevno.

Jak už to v zápasech Příbrami bývá, do konce první půle se už diváci mnohých zajímavostí nedočkali. Středočeská snaha sice byla k nepřehlédnutí, ale početné centry svého adresáta nenašly. Tepličtí tak bez větších problémů vedení v úvodním dějství udrželi.

A fotbalová nuda pokračovala i po přestávce. Gól totiž potřeboval vstřelit Nádvorníkův tým, který citelně postrádal Klesu. Hosté díky tomu ani nepociťovali zvýšenou potřebu pojistit své hubené vedení.

Právě snesitelná lehkost bytí na příbramském stadionu nakonec Teplice pořádně mrzela. Pět minut před koncem Grigar odvrátil centr pouze na vápno a rychle běžel vykrýt úhel. Jenže Videgla s chladnou hlavou zpracoval balón tak, aby se bez potíží dostal za záda brankáře a zaskakující obránci jeho razantní pokus zablokovat nedokázali.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele