7. kolo
28.08.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - FC Hradec Králové 1:0

Zápas Příbrami s Hradcem Králové dopadl lépe pro domácí celek. Středočeši vyhráli díky jediné brance Tomáše Wágnera deset minut před koncem 1:0 a připisují si důležité tři body. Naopak Votroci na zápas s Jabloncem nedokázali výsledkově navázat.

Lépe začali domácí, už ve čtvrté minutě si připsal střelecký pokus Huňa, pro brankáře Lindra to ale byla lahůdka. O pár minut později se nebezpečí před hostující brankou zvýšilo, volný přímý kop na podruhé rozehrál Klesa a přesným centrem našel hlavu Borka, který však minul. Následně začali mít převahu hosté, jenže Příbram je do žádného velkého zakončení nepustila a naopak sama mohla udeřit. Huňa ale ani po půlhodině hry netrefil přesně branku brankáře Lindra. Brankář Hradce se výrazně vytáhl až po střele Stanleyho Ibe, jenž pálil bez přípravy velmi dobře. V prvním poločase se diváci branky nedočkali a nezbývalo nic jiného, než že se jedné straně podaří skórovat ve druhém poločase.

Stát se tak mohlo krátce po úvodním hvizdu, vycházející hvězdička Václav Pilař parádně vypálil a neméně parádně se předvedl i brankář domácího celku Hruška. Další moment zápasu obstarali domácí, konkrétně Jakub Štochl, proti kterému se musel Lindr opět natahovat. Příbram stupňovala svůj tlak a deset minut před koncem utkání se jí to štědře vyplatilo, neodvrácený rohový kop se stal Hradci osudným. Tomáš Wágner se totiž nijak nerozpakoval a poslal střelou k tyči míč za záda nešťastného Lindra - 1:0 pro Příbram. Domácí nejtěsnější vedení uhájili a mohou zaslouženě slavit zisk tří bodů.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Infecto

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady to snad jinak než remízou ani nemůže skončit.Defenzivní styl Příbrami je vyhlášený a votroci budou zajisté taky s bodíkem spokojení .Tip:O (3,2)

Reagovat
smazaný uživatel

věřím v první výhru HK venku....

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 2.hradec vs přibram.

Reagovat
smazaný uživatel

Černýmu to tam musí spadnot,at už to z něj spadne...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele