11. kolo
02.10.2010 16:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - České Budějovice 2:0

Především díky hostující obraně se dnes Příbram na tři body moc nenadřela a dovolila si spálit hned několik velkých šancí. Budějovičtí po výkonu proti Jablonci naprosto selhali.

Skóre mohlo být změněno už na konci první minuty, kdy se domácí Jurdík dostal ke střele z malého vápna, ale z otočky pálil nad. Po čtvrthodince hry se musel blýsknout Kučera, když vychytal pokus Huni, ale míč vyrazil pouze k Jurdíkovi. Ten místo odkryté branky trefil obětavého Hudsona.

Hosté se k ničemu nemohli dostat. A když už se jim podařilo vybojovat roh chvíli po půlhodince hry, byl z toho nebezpečný brejk, který se přes Klesu dostal k Pleškovi. Ten se slabší nohou mezi tři tyče netrefil. A domácí ve spalování šancí pokračovali. Huňa pálil tvrdě a Kučera vyrazil pouze k Pleškovi, který už pálil svou levačkou, jenže prázdnou branku minul.

A tak musel domácím po změně stran pomoci Rakovan, který svou hrubkou ztratil míč, který sebral Tarczal, nacentroval na Plašila, který vrátil míč před branku k Pleškovi, a ten se přízemní střelou k levé tyči nemýlil. Vyrovnání mohlo přijít záhy, ale centr Otepky správně neusměrnil hlavičkou Ondrášek.

Sedm minut před koncem mohl definitivně rozhodnout Huňa, kterého přesně našel Klesa, ale v pádu se mu nepodařilo zakončit dle jeho představ. Přestože chyby Lengyela nedokázal využít Plašil, který poslal míč podél brankové čáry, zůstaly všechny body v Příbrami.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
Carlos Juan Pablo

4:0, blbci nemaj šanci

Reagovat
AjaxFans

0 : 4

Reagovat
Tomtaf

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pribram porad nema trenera?? tak to bude fiasko...tip 2...0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele