9. kolo
18.09.2010 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

Slovácko bortí historickou bilanci a poprvé Na Litavce vítězí. Jsou to pro něj také premiérové body z letošních výjezdů a navíc navazují na vítězství z předešlého kola. Naopak příbramská nemohoucnost v útoku se stále prohlubuje.

Po úvodní opatrné rozehře se do první větší šance dostal domácí Plašil, který svůj pokus nasměroval decimetry vedle levé tyče Filipka. V 18. minutě se stejný hráč mohl utkat s brankářem soupeře tváří v tvář, to by si ovšem musel lépe poradit s míčem u nohou.

To ovšem bylo také vše, co hráči divákům nabídli ze svého fotbalového umu. Celému prvním poločasu vévodila nepřesnost a celkově špatné výkony hráčů na obou stranách. Kouzelník Švancara byl prakticky neviditelný, míč se k němu totiž vůbec nedostával.

O to větší bylo překvapení, když devět minut po zahájení druhé půle vypálil Valenta z dobrých dvaceti metrů přesně k tyči a míč skončil za zády domácího brankáře. Příbram musela přidat a v 62. minutě se díky své dravosti dostal ke střele Huňa, nicméně střelou v pádu mířil nad břevno.

Na další šanci si domácí počkali až do 83. minuty a bylo o co stát. Michal Klesa přihrál Milanu Jurdíkovi, na kterého zívala prázdná branka. Domácí hráč nepochopitelně branku minul a trenéru Hřídelovi nezbývalo nic jiného, než schovat tvář v dlaních.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

4:0

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
AjaxFans

Co to je za blbost Reiberg v záloze?Viděl bych to na druhého Valentu

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 0 (remíza)

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko doveze tři body

Reagovat
smazaný uživatel

a dovezlo, konečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele