19. kolo
05.03.2011 17:20 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 2:2

Plzeň ztratila dva body na Slovácku. Přestože ji sudí okradli o regulérní gól, spílat si může jen sama sobě. Po nepřesvědčivém výkonu a neproměněné penaltě musela dokonce dotahovat náskok outsidera.

Nepříliš zdvořilý host, Marek Bakoš, otevřel skóre už v první minutě. Po přímém kopu Horvátha a sklepnutí Limberského, dokázal posunout míč do sítě Filipka zády k brance. Plzeňští pokračovali ve svých ofenzivních choutkách. Bakoš stále v samém úvodu zahrozil střelou pod břevno, tentokrát na brankáře nevyzrál.

Po čtvrthodince hry se díky Rajtoralovi dostal k zakončení Rezek a svou ranou rozezněl tyč bezmocného Filipka. Obrana domácích poté přeci jen začala fungovat a diváci čekali na další zajímavou akci téměř dvacet minut.

Ve 34. minutě centroval z přímého kopu od levé lajny Valenta, Pavlík vyrazil jen pár metrů před sebe a Mezlík nabídnutou šancí nepohrdl a lehce poslal balón do odkryté branky.

Po změně stran nabídli hosté špatnou rozehrávkou míč Švancarovi, který přihrál před branku Ondřejkovi, jenž pohotovou střelou těsně minul bližší tyč. Nezáživný fotbal, který musel především zklamat po podzimu natěšeného fanouška Plzně, přinesl vlnu pozdvižení chvíli po hodině hry.

Nejprve zahrál ve vlastním vápně Valenta rukou a dal Rezkovi slibnou příležitost vrátit vedení hostům. Nicméně Filipko správně skočil ke své levé tyči a vyrazil. Z následné protiakce se pak právě Valenta dostal k míči na hranici šestnáctky a umístěnou střelou překonal Pavlíka.

Hosté se snažili marně až do 83. minuty, kdy se parádně uvolnil Rezek a se štěstím procpal přihrávku před malé vápno Jiráčkovi, který bez přípravy usměrnil míč do sítě. Kolář dokonce otočil, když posunul balón pod brankářem, pomezní však nepochopitelně odmával ofsajd. Následný tlak Plzně už další trefu nepřinesl.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 4 peknej zapas

Reagovat
Tomtaf

4:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
paomara

Plzeň klopítne... tip 10

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, dokonce bych řekl, že bude výhra domácích

Reagovat
smazaný uživatel

dat tam 10 tam je dobry kurz

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1.FC Slovácko 3:2 Viktoria Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Ten neuznaný gól, to je skandál

Reagovat
diastan

co by neudelali pro Spartu:) Pomezni ma nemalo dost

Reagovat
diastan

kdyby to bylo na hranici ofsajdu tak nic nereknu, ale toto bylo 3 metry

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nechápu ten ofsajd..ten pomezní je magor..2 metry tam byl obránce!!

Reagovat
smazaný uživatel

pomezní neuznal dva naprosto regulérní góly.. opět velmi závažně ovlivnil nejen zápas, ale i vývoj na čele tabulky.. není to poprvé, co rozhodčí Plzni neoprávněně upřeli gól.. stačí si vzpomenout, když v posledním podzimním zápase neuznali regulérní gól tuším v Edenu proti Bohemians.. A dnes?? Ten gól padl po krásné fotbalové akci, ne jako většina ušmudlanejch gólů, který v lize padají.. ten pomezní už by si v lize zapískat neměl.. pochopil bych ještě, kdyby se to stalo jen u jedný situace, ale tohle byly rovnou dva góly...

Reagovat
smazaný uživatel

sparticka ma dlouhe prsty su fanousek slovacka ale toto

Reagovat
paomara

ach jo zase takovej "zá.er" rozhodčích... to snad není pravda!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem fanoušek Plzně, ale rozhodčí se dneska zase předvedli (a hlavně pomezní).

Reagovat
smazaný uživatel

ti uz nevijou co by pro tu spartu udelali...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele