10. kolo
24.09.2010 18:15 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

1. FC Slovácko - Slavia Praha 3:0

V předehrávce 10. kola Gambrinus ligy porazilo Slovácko pražskou Slavii rozdílem třídy 3:0. Brankový účet otevřel z pokutového kopu Petr Švancara a další dvě branky přidali v poslední desetiminutovce Volešák a Szmek.

Ve 12. minutě zahrál ve vlastním pokutovém území rukou Koubský a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jedinečné šance se ujal zkušený Petr Švancara a proměněnou penaltou poslal domácí celek do vedení - 1:0 pro Slovácko. O pár minut později zahrozila Slavie, Kisel poslal krásnou přihrávku M. Černému, po jehož centru do šestnáctky vypálil Jarolím a Filipko v brance domácích lapil. Zápas byl poměrně otevřený a oba týmy měly dost příležitostí, jednu takovou zahodil po rohovém kopu nepřesně hlavičkující Košút.

Rovněž ve druhém dějství byl k vidění pohledný fotbal, který samozřejmě přinášel šance. Sešívaní se snažili vyrovnat, Mezlík ale na poslední chvíli odkopl míč před Kiselem. Zvýšit vedení Slovácka mohl Košút, ten šel sám na Vaniaka, ovšem neuspěl a Slavia nadále živila minimálně šance na vyrovnání.

Zhruba deset minut před koncem zápas chyboval Ragued a po kombinaci Kroduly a Fujeríka dopravil míč ve skluzu do sítě Ladislav Volešák - 2:0. V tuto chvíli byly šance Slavie na bodový zisk hodně mizivé. Přesto mohli vzápětí ještě vykřesat naději, jenže když po Černého výzvě absolutně selhal hostující Vyhnal, bylo jasno. Hráči Slovácka si pro Pražany přichystali ještě jedno překvapení, v 89. minutě přidal třetí trefu důrazný Radek Szmek a dal výsledku konečnou podobu 3:0 pro Slovácko.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 a vyprodaný stadion. Modrobíle tluče srdce mé...

Reagovat
AjaxFans

Souhlas se vším

Reagovat
niflheim

Reagovat
Krausio_Real_M

slavia

Reagovat
smazaný uživatel

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzen zejtra musi , 9 bodu naskok na Spartu uz by bylo pomerne luxusni . Doufam ze jim vydrzi forma co nejdele..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele