2. kolo
01.08.2009 18:15 CET
2 : 2
(2:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:2

Ve druhém utkání druhého kola Gambrinus ligy remizovala domácí Plzeň s Teplicemi 2:2. V Plzni byl k viděný nádherný fotbal plný akcí. Domácí vedli díky skvělému úvodu hned dvakrát, nicméně Teplice pokaždé stav dorovnaly.

Na západě Čech nečekali diváci na první vstřelenou branku dlouho, už ve 2. minutě utkání totiž David Limberský zatáhl od poloviny míč až k velkému vápnu soupeře, kde vystřelil. Brankář Grigar tento pokus pouze vyrazil před Petra Jiráčka, který do prázdné branky skóroval - 1:0. Domácí zpočátku nevěřili vlastním očím, nicméně i oni dokázali vstřelit rychlou branku. V 7. minutě našel centr Rosy Štěpána Vachouška, a ten vyrovnal na 1:1. Viktoria i přes rychlé vyrovnání dále útočila a za tři minuty opět vedla. Jan Lecjaks namířil svůj pokus přesně k tyči a bylo to 2:1 pro domácí. Divácí se na stadionu vůbec nenudili a hostující Teplice mohly opět velmi brzo zareagovat, ale Mareš napálil míč těsně vedle Plzeňské branky. Neuvěřitelně ofenzivnímu utkání mohl dát další výsledkovou podobu Vachoušek, tomu se naskytly dvě obrovské příležitosti, nejprve hlavičkou nepřekonal Ticháčka a podruhé, z rohového kopu mířil těsně vedle. Těsně před odchodem do šaten málem zaskočil brankáře Grigara střelou Petržela. Brankáři hostujícího celku míč vyklouzl a jen tak tak, že neskočil za brankovou čarou.

Druhý poločas už tak ofenzivní jako ten první nebyl. Hrál se pomalejší fotbal a šancí také nebylo zdaleka tolik. V 66. minutě mohl navýšit plzeňské vedení Lecjaks a po něm dorážející Petržela, jenomže ani jeden pokus v brance neskončil. O dvě minuty později měla Plzeň další tutovku, Petržela se řítil sám na brankáře Grigara a neuspěl. Neproměněné šance hosté potrestali, v 72. minutě se do míče opřel Vlastimil Vidlička, a i když byl jeho pokus tečovaný, skončil v síti - 2:2. Navrátit domácí vedení mohl z krásné střely Horváth, brankář však střelu vyrazil na roh. Závěr utkání byl opět velice útočný, Rýdel z přímého kopu těsně minul branku a Mahmutovič nevyzrál na Ticháčka, který předvedl fantastický zákrok. Utkání tedy nakonec skončilo zaslouženou remízou 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Teplice budou chtít odčinit remízu se Spartou Plzeň si bude muset pohlídat obranu a unavenost se Slováckem druhej poločas byl děsnej

Reagovat
Tomtaf

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na 1.....2:1

Reagovat
smazaný uživatel

třeba 2:2 by bylo krásný, prostě každá remíza dobrá

Reagovat
Lahvac-CZ

Očekával bych hodně gólů. Na přesný výsledek si netroufnu, ale over 2.5.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen začala tu to sezoNu perfektne Venku pri slovacku 2:3 a doma z teplicema 2:2 to se cenní.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam že matulovi za ten loket daj zpětně stop na 5 zápasu aby si každej rozmislel jestly ma jít do soubej loktem do hlavy...-> http://fotbalzive.ct24.cz/article.asp?id=12152

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zapas zadna nuda jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

pekny zapas zadna nuda jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

plzen pujde nahoru hraji rychly fotbal jěště aby se uzravil kolař a bude to uplně ok

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele