19. kolo
14.03.2010 15:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 3:0

Plzeň doma jasně přehrála hosty z Bohemians 1905 a vyhrála 3:0. O góly se postarali Ševinský s Krbečkem, na 1:0 si dal vlastenec klokan Rychlík.

Psala se 22. minuta, když šli domácí do vedení. Domácí podnikli rychlou akci po pravé straně, Rezek vyslal do ohně před bránu střílený centr a míč si do brány nešťastně srazil vršovický Rychlík. Stav 1:0 vydržel jen pět minut. Vzápětí po gólu totiž zvýšil domácí Ševinský. Gól padl po přímém kopu Horvátha. Sňozík sice jeho ránu dokázal vyrazit, ale jen před Ševinského, který zblízka skóroval. Pár minut před koncem ještě mohl přidat další gól Rezek, ale jeho střelu s potížemi Sňozík spacifikoval.

Další příležitost zvýšit měl v druhé půli Kolář, ale hlavička z dobré pozice se mu nepovedla a stav zůstával nezměněn. Po hodině hry přišla první solidní akce hostí. Jindřišek našel Kaufmana, ale ten z deseti metrů dost přestřelil. V 78. minutě se k míči dostal domácí Petržela, udělal si dobrý den z obránců Bohemky a předložil Jiráčkovi. Jeho střela bez přípravy trefila jen Sňozíka. Takřka tatéž situace, kdy Petržela poslal Jiráčkovi se opakovala těsně před koncem, ale ani tentokrát se Jiráček netrefil. Plzeň nakonec třetí gól přecijen dala. Horváth v poslední minutě odcentroval z rohu a Krbeček hlavou stanovil zasloužené skóre 3:0.

Bohemians si dnes ani neškrtli a Plzeň zaslouženě vyhrála výrazně 3:0.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
klokan.paul

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele