13. kolo
02.11.2009 17:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - 1. FC Brno 1:1

Plzeň doma jen remizovala s Brnem 1:1 a nepředskočila tak v tabulce pražskou Spartu. Domácí vedli od 51. minuty po gólu Bakoše, ovšem sedm minut před koncem vyrovnal brněnský Sus.

První příležitost měli domácí. Horváth rozehrál roh narážečkou se Ševinským a odcentroval do pokutového území, kde se do míče hlavou opřel Bystroň a donutil brankáře Bureše k pěknému zákroku. Brno kontrovalo pět minut před koncem půle. Križko odcentroval na Doška, ten nahrál na Rabušice, který ještě vyslal balon na lépe stojícího Dostálka a ten vypálil. Jeho přízemní střelu ovšem vykopl brankář Daněk. Ihned z protiútoku měla dobrou příležitost Plzeň. Horváth se uvolnil na hranici velkého vápna, obtočil se okolo obránce a vyslal krásnou technickou střelu k tyči, kterou ale výborně zneškodnil Bureš.

Gólu se domácí dočkali po přestávce, když v 51. minutě otevřel skóre Bakoš. Horváth poslal do běhu Rajtoralovi, ten našel Bakoše, který se prosadil přes Suse a nechytatelnou ranou dal na 1:0. Bakoš si mohl připsat i gólovou přihrávku, když vyslal do úniku Koláře, ten si ale sám proti Burešovi neporadil. A tak přišlo vyrovnání. Polách odcentroval do pokutového území Plzně, kde míč tečoval do brány mladý Sus a vyrovnal tak na konečných 1:1. Tři minuty před koncem ještě neproměnil stoprocentní šanci Rezek a oba týmy se tak rozešli po remíze 1:1 smírně.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Boban

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

hoši nic nechci říkat, ale plichta jako hrom, zejtra ma bejt totalne nusne, travnik nebude moc dbrej, oba kluby budou radi za remizu ... můj tip 0:0

Reagovat
Tomtaf

4:4...po dlouhé době uvidíme na českých trávnících fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

PLZEŇ-BRNO 0:1 Došek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele