18. kolo
06.03.2010 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 0:2

Plzeňští hráči dali ve druhém jarním kole lekci z produktivity stále tápajícímu Liberci. Ten si sice vytvořil několik šancí, ani na jednu branku soupeře však zareagovat nedokázal.

Přitom už ve dvanácté minutě rozjel parádní akci Kerič, v koncovce ale Frejlach selhal. Jen chvíli poté zkoušel své štěstí z přímého kopu, tentokrát narazil na Daňka. Když po třech minutách ze závaru po rohu vytěžil Papoušek pouze nepřesný pokus, hosté trestali.

Navrátilovu střelu Hauzr neudržel a Rezek neměl žádné potíže dopravit míč do sítě. V další moment mohlo být vyrovnáno, ale Smetanovu hlavičku do Daňka nedokázal dorazit Kerič. Liberecký útočník ztroskotal na plzeňském brankáři i střelou z patnácti metrů. Minutu před koncem poločasu mohlo být pro domácí ještě hůř, ale chybu obrany napravil Hauzr výtečným zákrokem proti střele Rajtorala.

Druhý poločas už byl na šance o poznání chudší, na každé straně si týmy vystačily s jedinou příležitostí. Po změně stran tak pozdvižení vyvolal i navrátilec Nezmar, který po zlomenině ruky musí nosit ochrannou ortézu.

Největší šanci domácích spálil Kerič, který si sice poradil s obráncem kličkou, na Daňka svou střelou ke vzdálenější tyči nevyzrál. A pak přišla druhá golová rána hostí. Střelec prvního gólu Rezek přihrál parádně Petrželovi, který svůj pokus namířil přímo do tyče, Kolář tak mohl v poklidu dorazit do sítě. Hromadný odchod domácích fanoušků předznamenal závěr dohrávaný pouze z povinnosti.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat
Petr 1964

PLZEN hokej i fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele