27. kolo
01.05.2010 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Bohemians 1905 1:1

Na Stadionu U Nisy remizoval domácí Liberec 1:1 s Bohemians 1905. Tento stav vyhovuje spíše hostům, kteří body nutně potřebují do boje o záchranu. Liberec je na průběžném devátém místě. Gólový účet utkání otevřel ve druhém poločase Bálek a čtvrthodiny před koncem vyrovnal Kelič.

Utkání začalo poměrně v rychlém tempu a oba celky jasně ukázaly, že zde nechtějí jenom bránit. Po sérii jakýchsi pološancí přišla v patnácté minutě pořádná tutovka. Jan Nezmar se na levé straně nádherně uvolnil a následně poslal přesný pas na Bosančice, i ten si vedl dobře, jenže celou akci zastavila branková konstrukce. Klokani chtěli pochopitelně co nejrychleji nebezpečně odpovědět, více drželi míč na svých kopačkách, jenže obrana Severočechů zatím fungovala na výbornou. To ale neplatilo ve 44. minutě, kdy Bosančic vyrobil hrubku. Z té vyplynulo, že se dostal před brankáře Hauzera Bálek, jenže libereckého brankáře nepřekonal. První poločas, který byl jinak celkem zajímavý, skončil bezbrankovou remízou 0:0.

Druhé dějství začalo velkou šancí Slovanu, brankář Bohemky Sňozík nedosáhl na Zemanův centr a proti Vulinově střele musel na brankové čáře zasahovat obránce Lukáš. V 58. minutě už přišla první branka zápasu a vstřelili jí hosté. Kaufman našel z rohového kopu Bálka a proti jeho hlavičce byl Hauzr bezmocný - 1:0 pro Bohemians 1905. Inkasovaná branka znamenala zvýšení aktivity domácích, těm se ale dlouho nedařilo obranu Pražanů obelstít. To se povedlo až čtvrthodiny před koncem. Papouškův centr proměnil ve vyrovnávací branku Kelič - 1:1. Tři body chtěly získat oba celky, jenže ani Liberec a ani Bohemka už nic nevymyslely a utkání skončilo nejspíše spravedlivou remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
klokan.paul

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele