3. kolo
09.08.2009 17:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Slovan Liberec - 1. FC Brno 0:1

Slovan Liberec nenavázal na úspěšné pohárové představení, když v domácím prostředí nestačil na Brno. Severočeši se hodně trápili v útoku a po jediné brance Rabušice nakonec prohráli nejtěsnějším možným způsobem - 0:1.

Liberec zahrozil jako první, Vácha vyzval ke skórování Diviše, jenomže ten byl na poslední chvíli zablokován Dvorníkem. Z následujícího rohového kopu mohl zahrozit Kerič, ale stejně jako Diviš netrefil jen o centimetry míč. Brňané s odpovědí příliš dlouho neotáleli, Dřížďal krásnou individuální akcí protáhl brankáře Hauzra. O čtyři minuty později na sebe opět upozornil Vácha, jehož akci zakončil dělovkou Frejlach. Zhruba po půlhodině hry musel po kombinaci Frejlacha s Dočkalem zasahovat brankář Bureš. Ve 35. minutě se diváci u Nisy dočkali první branky. Z protiútoku zatáhl Michna míč a přesně odcentroval na hlavu skórujícího Rabušice - 0:1. Těsně před odchodem do šaten mohlo Brno vstřelit další branku, po chybě Gecova se míče zmocnil Došek, toho na poslední chvíli zablokoval Holeňák. V nastaveném čase ještě Bureš zlikvidoval Dočkalovu střelu.

Po změně stran opět chyboval Gecov, Polách si narazil s Doškem a zakončující Rabušic minul jen těsně tyčku domácí branky. Liberečtí přidali na aktivitě, ale obrana Brna byla velice pozorná. V 66. minutě měl velkou smůlu Chorvat Kerič, který jen o centimetry minul míč před odkrytou brankou. Za okamžik udělal velkou chybu Dejmek, tu díky rychlému vyběhnutí brankáře Hauzra Došek nepotrestal.

Brňané sehráli konec druhého poločasu velice chytře a Liberci žádný velký tlak nedovolili. Díky pozorné obraně a jediné trefě Rabušice vyhráli hosté tak trošku překvapivě na půdě Liberce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Verim ze Brno vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec hraje dneska doma proti FC Vaduz takže hráči mužou bejt unavení.A brno porazilo doma slavii 2:0 zatim co liberec venku prohral 4:1 takze pro me Jasná 2.Proste Brno vyhraje a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mno,nemusi to byt pravidlem ze kdyz budou hraci Liberce unaveni ze by mohlo Brno vyhrat,kazdopadne v to doufam.Tipuju 0:1 nebo 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by kluci hrabnout a aspon te bodik dovest i kdyz verim ze to bude 1;3

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec postoupyl do 4.předkola evropského poháru brno bude mýt plné síli ale i tak 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka vyhraje. Jedem na viteznem euforce po utkani ze slavii..

Reagovat
Devil

tip-0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mels pravdu jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je doma po poharu.Brno porazilo slavku.Utkání skončí nerozhodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec 1:2 Brno (Kerič:Došek, Dvorník) Brno jede!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele