19. kolo
13.03.2010 18:20 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Slavia Praha - FK Teplice 0:0

Slavia doma remizovala s Teplicemi 0:0. Utkání bylo na šance poměrně vyrované s remíza je zasloužená pro oba týmy.

První příležitost měli v šesté minutě sešívaní. Krajčík nahrál Jandovi za obranu, ten odcentroval na Vlčka a ten poté z úhlu pálil do horní části branky. Slavík vyrazil. Teplice kontrovaly střelou Stožického z 25 metrů, ale Senecký vyrazil na roh. Dlaší dvě velké příležitosti, tentokráte Slavie, přišly v úplném závěru půle. Nejprve Šenkeřík, poslal na Vlčka, ten poslal na hranici šestnáctky Trubilovi a ten pravačkou vyslal střelu. S tou si poradil brankář Slavík. Trubila mohl ihned složit reparát, ale jeho hlavička po centru Vlčka letěla těsně vedle.

V 50. minutě po rohu hostů se ocitl sám před bránou Došek, jeho hlavička ovšem mířila mimo. Na druhé straně střílel v dobré pozici Vlček, ale míč skončil nad břevnem teplické brány. Tepličtí zahrozili z přímého kopu. Vachouškův centr se dostal až k pravé tyči slávistické brány ke Kleinovi, ale ten trefil jen boční síť. Slávisté se ukázali střelou Ivanovského, ta však mířila těsně vedle. Velké štestí měli domácí v 76. minutě, Došek předskočil Seneckého a hlavičkoval na bránu, ale netrefil se. Deset minut před koncem ještě mohl rozhodnout Ivanovski, ale jeho ránu z úrovně penalty Slavík spacifikoval.

Oba týmy si tak rozdělily po bodu za smírný duel s výsledkem 0:0.

Šlágr ligy mezi Slavií a Teplicemi pokazila série zranění. Nejhorší utrpěl útočník Slavie Riste Naumov, který opustil hřiště v sanitce se zlomenou nohou. Do nemocnice během prvního poločasu zamířili i domácí Petr Janda a teplický Milan Matula, kteří se srazili hlavami a u obou bylo podezření na frakturu lebky. Ve všech případech přitom šlo o nezaviněné srážky.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1. Oba týmy nic moc.

Reagovat
Tomtaf

5:2

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla krása, kéž by

Reagovat
klokan.paul

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
Losinho

3:1 Goly: Vlček, Grajciar, Naumov - Vachoušek

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:2 pro slavii goly 2x vlček 1xgrajciar 1xšenkeřík 2x mahmutovíč

Reagovat
smazaný uživatel

Slavii ještě bude chybět Vomáčka, pokud se nepletu... Jinak myslím, že vyhrá 3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele