5. kolo
23.08.2009 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 1:1

Pražané nenavázali na dvě předešlá vítězství a v Teplicích nakonec uhráli bod jen díky šťastné trefě Černého. Teplice tak i nadále zůstávají neporaženy.

Slavia začala hodně ofenzivně a nechybělo mnoho, aby se brzy ujala vedení, když Grigar vyběhl zbytečně z branky a Volešák mohl po centru zpět na vápno střílet do prázdné branky, nešťastně však napálil pouze Merziče stojícího pár metrů před ním. Slavia byla jinak v útoku bezzubá, což se jí vymstilo v 17. minutě.

Vondrášek chytrou patičkou vysunul do uličky Vachouška, který potáhl míč do vápna, přihrál podél něj na Stožického, který do protipohybu Hanuše otevřel skóre. Slávisté se snažili o vyrovnání do šatny, pozorná teplická obrana jim však pramálo dovolila.

Šest minut před koncem se ještě Černý zastřeloval, když po několika odrazech z hranice vápna přestřelil stadion. V další akci se však probojoval do vápna a ze stísněné pozice se pokoušel o centr. Ten se mu ovšem nepovedl tak nešťastně, že míč zapadl přesně ke vzdálenější tyči a doslova se došoural za brankovou čáru.

Druhá půle nabízela koukatelný fotbal, který ale postrádal jakoukoliv gólovější akci nebo nebezpečnou střelu. Aktivní Slavia měla šanci první, když v 68. minutě vystihl Hloušek Lukášovu malou domů. Nicméně ztroskotal na dobře vyběhnuvším Grigarovi. Na druhé straně se slavil gól, ne však nikterak dlouho. Heskově hlavičce předcházel faul Kleina na Hanuše.

Když jedenáct minut před koncem dokázal Čelůstkovu dobrou střelu k tyči nadvakrát zpacifikovat Grigar, rozhodlo se o dělbě bodů. Slavia sice měla více ze hry, v obraně však propadala více než její soupeř.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz, fotbalzive.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
vanGomm

X

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Goly: Šenkeřík, Hloušek

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna plychta 2 2

Reagovat
smazaný uživatel

TEP budou mimo z EL a MY jsme na koni takze doufám,ze do Prahy poputujou 3 bodíky ... 1-3 Šenkys dva góly ;-)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele