19. kolo
14.03.2010 17:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 1:2

Neuvěřitelný obrat v podání Sparty znamenal tragický závěr pro boleslavské hráče. Ti Spartu nepustili od vstřelené branky do žádné výraznější akce, nicméně v posledních minutách neuhlídali hned dva rohové kopy

Aktivní hosté se do první šance dostali po pěti minutách, když Lačný z pár kroků branku minul. V osmé minutě byli brance ještě o něco blíže. Po brejku se k dalšímu pokusu dostal Lačný, Miller vyrazil pouze ke Kušnírovi, jehož tečovaná střela rozezněla břevno domácí branky.

Po úvodní dvacetiminutovce se hra začala vyrovnávat, což přineslo domácím brzký úspěch. Kdo jiný, než kapitán Marek Kulič, se mohl dostat do vápna přes dva obránce a střelou ke vzdálenější tyči překonat Blažka. Ačkoliv se diváci nestačili zlobit nad výroky rozhodčího, mohl Spartu sedm minut před poločasem potopit Mendy.

Ten sice dobře netrefil Hrdličkův centr, dostal se však k odraženému míči a jeho solidní pokus skvěle vytáhl Blažek. Poslední minuty před odchodem do kabin si už domácí hlídali a před přestávkou tak brankou Kuliče vedli nejtěsnějším možným rozdílem.

Druhý poločas prakticky až do svého konce naznačoval, že se oba týmy jakžtakž spokojily s výsledkem. Sparta se sice snažila tlačit, dlouho se do žádné šance nemohla dostat a často se její výkon zdál marný.

To ale ještě nikdo nečekal, co přinese poslední pětiminutovka. Nejprve se k rohovému kopu postavil teprve tři minuty hrající Krejčí. Centr točil k brance na vzdálenější tyč, kde stál volný Kušnír. Ten si tak mohl napravit chuť z úvodního nezdaru. Ve chvíli, kdy se domácí diváci smířili se ztrátou dvou bodů, přišla druhá rána. Po dalším rohu se k odraženému míči dostal Sionko a v pádu poslal míč za záda Millera.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat
diastan

2 - 0

Reagovat
vanGomm

Boleslav Spartu asi neporazí.Na druhou stranu znovu doma prohrát chtít nebudou.Tipnu tedy X.

Reagovat
antonio13

budeme to mít v Boleslavi těžké, ale věřím ve výhru - 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

j trocha nostalgie by bodla....

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Brabec - Brabec)

Reagovat
pepindo8

chlapi nevíte kde se to dá sledovat online krom fotbalzive.cz díkes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

První a poslední desetiminutovka rozhodla o výsledku. Myslím si, že si Boleslav nemá na co stěžovat. Jak se píše v úvodu měli 3 velké příležitosti sparťani. Boleslav vlastně do prvního golu neukázala nic. Pak měl ještě tutovku Mendy a to bylo všechno. Druhej poločas o ničem až zase posledníchh 10 minut Sparta zatlačila a dala 2 goly. Myslím, že spravedlivej a zaslouženej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

a ne snad? Možná tam měl ještě něco poláček...pološance nepočítám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele