30. kolo
15.05.2010 17:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 0:1

Zápas Mladé Boleslavi s pražskou Slavií dopadl lépe pro hostující celek. Sešívaní zvítězili díky jediné brance Jaroslava Černého, který se prosadil z pokutového kopu.

V první velké šanci se ocitl domácí Chramosta, toho vyslal Kalina, ale proti Chramostově střele zasáhl Martin Vaniak. V další zajímavé pozici pálil nad Sylvestre. Pořádný vzruch přinesla až 43. minuta, Chramosta totiž napálil tyč Vaniakovy branky. Mladá Boleslav měla více ze hry, ovšem gólově toho nedokázala využít. Slavia toho v prvním poločase moc nevymyslela, a tak není divu, že první poločas skončil 0:0.

Slavia se ve druhém poločase přeci jenom probudila a hned z kraje se ujala vedení. Kysela byl v pokutovém území faulován a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jaroslav Černý ho s přehledem proměnil a zařídil vyrovnání. Kysela sehrál ústřední roli i v dalším zajímavém momentu, jeho rána doprostřed však Šedu příliš nevystrašila. Po hodině hry šikovně vypálil na slávistickou branku Sedláček, Vaniak ale míč směřující do šibenice parádně zlikvidoval.

Hosté měli šanci zvýšit náskok. Zdeněk Šenkeřík se dostal ke střele a brankář Šeda zblízka vyrazil. Souboj Šenkeříka se Šedou pokračoval i v 80. minutě a znovu z něj vyšel vítězně brankář Mladé Boleslavi. Domácí fotbalisté už nevyrovnali a Slavia se rozloučila se sezonou vítězně.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele