6. kolo
29.08.2009 18:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Bohemians 1905 0:1

Ani zvýšená převaha po změně stran nevedla k mladoboleslavskému gólu. Bohemians naopak v poslední minutě otřásli celou Boleslaví a připisují si letošní první, a o to překvapivější, vítězství.

V sedmé minutě přišlo první ohrožení branky hostů, nicméně Kulič po přihrávce Kúdely střílel nepřesně. Na druhé straně pořádně zavařil domácím Ibragimov. Uzbecký útočník po zasekávačce vystřelil a Vorel reflexivně vyrážel rukou. Aktivní defenzívou dlouho drželi Klokani domácí na uzdě. Výjimkou byl roh ze 27. minuty, kdy Kulič našel Rolka, který hlavičkoval v těžké pozici metr mimo.

Na druhé straně mohl překvapit Róth, ale prudkou ránu namířil pouze do Vorla, který tak dokázal vyboxovat. Sylvestrův centr do vápna hostů našel Rajnocha, který hlavičkoval jen decimetry od pravé tyče. Kvalitně bránící hosté pak do poločasu dovolili Boleslavi už jen jedinou šanci, kdy Chramosta v dobré pozici střílel jen těsně vedle bližší tyče.

Boleslav ve druhém poločase prahla po gólu. Blízko tomu byl mladičký Chramosta, jehož hlavičku musel dobrým zákrokem zastavit Sňozík. Chvíli poté střílel ještě nebezpečněji Kulič, který si zahrál biliár s oběma tyčemi hostující branky, poté se bohužel pro něj odrazil míč zpět do hřiště. Ani Táborský nebyl daleko od přesné trefy, po rohu pálil z vápna tvrdě a těsně nad.

Už jasně lepší domácí mohli skórovat v 73. minutě. Kulič si pohrál s Niklem a zpětnou přihrávkou našel Chramostu, který ztroskotal na vynikajícím Sňozíkovi. Hosté už další šanci domácím nepovolili a sami tak spustili na Středočechy ledovou sprchu v poslední minutě. Vorel nahnal při své rozehrávce spoluhráče dopředu, sám ale rozehrál špatně a Štohanzl z poloviny hřiště trefil odkrytou branku.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bolka doma zvítězí 1:0 bohemka se bude snažit bránit..

Reagovat
smazaný uživatel

to oni se SNAŽÍ bránit od začátku ligy... zatím jim to stačilo na 3 remízy. Uvidíme, jestli bude Bolka úspěšnější ve zdolávání toho valu víc než Sparta.

Reagovat
Tomtaf

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně první výhra !!! Jen tak dál klokani !!! B1905 !!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele